Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio Rolly džepnu tastaturu

Beograd, 10. septembar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, prvu prenosivu bežičnu tastaturu koja može da se savije i urola. Za razliku od drugih prenosivih tastatura na tržištu, LG Rolly keyboard (model KBB-700) ima četiri prevoja pa može da se uvije i sklopi u „štapić" koji lako staje u džep, tašnu ili torbu.

Kucanje na Rolly tastaturi je podjednako udobno kao i kucanje na desktop tastaturi, zahvaljujući razmaku između redova tipki koji iznosi 17mm, što je samo 1mm manje u odnosu na standardne tastature. Napravljena od crne ABS plastike i izdržljivog polikarbonata otpornog na udarce, Rolly tastatura poseduje dve ručice na izvlačenje koje omogućavaju držanje smart telefona i tableta1 u uspravnom položaju. Odmotavanjem tastature pokreće se funkcija kojom je moguće povezati dva različita uređaja istovremeno, uz pomoć Bluetooth 3.0 sistema, dok je samo jedna AAA baterija dovoljna za tri meseca korišćenja.

„LG Rolly tastatura je samo jedan od mnogih vrhunskih uređaja koje nameravamo da predstavimo u narednim mesecima. Cilj je bio da se stvori proizvod koji će pružiti dodatnu vrednost smart telefonima i tabletima, istovremeno nudeći jedinstveni dizajn koji do sada nije viđen,“ rekao je Seo Young-jae, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics Mobile Communications.

Prodaja Rolly tastatura počeće u septembru na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, a zatim i na ostalim tržištima u Evropi, Latinskoj Americi i Aziji. Cene i detalji o dostupnosti na lokalnom tržištu biće najavljeni naknadno.

# # #

1 Podržava tablete sa dijagonalaom do 10 inča.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.