Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio treću generaciju smart telefona iz L serije

Beograd, 25. februar 2014. godine – Kompanija LG Electronics predstavila je treću generaciju smart telefona iz popularne L serije na Kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni. Novi modeli su zadržali minimalistički dizajn, ali istovremeno dolaze u impresivnom paketu sa poboljšanim hardverom, novim funkcijama, kao i sa poslednjim Android operativnim sistemom. S obzirom na izvanredan uspeh koji su postigli njihovi prethodnici, očekuje se da će modeli iz treće generacije nastaviti istim stopama, zahvaljujući nizu praktičnih pogodnosti, koje su inspirisane ekskluzivnom G serijom mobilnih uređaja.

Besprekoran izgled, delikatna izrada i prefinjeni metalik ram čine glavne odlike dizajna novih modela iz treće po redu L serije mobilnih telefona. Među novinama, tu je i Quick Window zaštitni poklopac, dostupan u tri boje, koji štiti telefon od udaraca prilikom ispadanja. Takođe, svi modeli koriste najnoviji Android 4.4 KitKat operativni sistem, koji garantuje nenadmašno Google korisničko iskustvo,

„Pored prefinjenog dizajna, koji je odavno postao sinonim za uređaje kompanije LG, treća L serije pruža veliki broj pogodnosti za korisnike, koje su daleko više od običnog poboljšanja”, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Od dizajna, preko operativnog sistema, do korisničkog iskustva, treća generacija telefona L serije je ogledalo posvećenosti koju kompanija LG ulaže, kako bi omogućila najbolje korisničko iskustvo što širem auditorijumu.”  
Svi posetioci Kongresa mobilne telefonije (MWC) imaju priliku da se upoznaju sa pogodnostima koje nude prva tri modela smart telefona L serije, L40, L70 i L90.

L90 ključne specifikacije:
-    Procesor: 1.2 GHz Quad-Core
-    Displej: 4.7-inča  IPS (960 x 540) qHD
-    Memorija: 8GB / 1GB RAM
-    Kamera: 8.0MP / 1.3MP
-    Baterija: 2,540mAh (prenosiva)
-    Operativni sistem: Android 4.4 KitKat
-    Dimenzije: 131.6 x 66.0 x 9.7mm
-    Mreža: 3G (HSPA+21Mbps)

L70 ključne specifikacije:
-    Procesor: 1.2 GHz Dual-Core
-    Displej: 4.5-inch IPS (800 x 400)
-    Memorija: 4GB / 1GB RAM
-    Kamera: 8.0MP or 5.0MP / VGA – depends on market
-    Baterija: 2,100mAh (removable)
-    Operativni sistem: Android 4.4 KitKat
-    Dimenzije: 127.2 x 66.8 x 9.5mm
-    Mreža: 3G (HSPA+21Mbps)

L40 ključne specifikacije:
-    Procesor: 1.2 GHz Dual-Core
-    Displej: 3.5-inch (480 x 320)
-    Memorija: 4GB / 512MB RAM
-    Kamera: 3.0MP  
-    Baterija: 1,700mAh or 1,540mAh (removable) – depends on market
-    Operativni sistem: Android 4.4 KitKat
-    Dimenzije: 109.4 x 59.0 x 11.9mm
-    Mreža: 3G (HSDPA+14.4Mbps)

                                                                        # # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.