Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PREDSTAVLJA BUDUĆNOST PAMETNIH KUHINJA NA CES 2019

  • Updated
  • 2018 12. 21


Beograd, 21. decembar 2018. godine
Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na sajmu CES 2019 novu fazu u razvoju pametne kuhinje budućnosti. U stvaranju boljeg kulinarskog iskustva ključnu ulogu će igrati partnerstva, što pokazuje saradnja sa kompanijom Drop, kreatorom platforme Drop KitchenOS. Bolja integracija kuhinjskih uređaja, poput rerni, sa povezanim domom će biti ključni faktor u unapređenju privlačnosti pametne kuhinje za potrošače.

 

Saradnja sa kompanijom Drop proširuje sve duži spisak partnera kompanije LG na polju razvoja pametne kuhinje, na kome se već nalaze Innit i SideChef. Produbljivanjem saradnje, LG potrošačima omogućava pristup širem nizu preporuka na polju pametnog kulinarstva u cilju zadovoljavanja raznovrsnijih ukusa. LG-jeva serija međusobno povezanih rerni, frižidera i mašina za pranje sudova u okviru pametne kuhinje, zajedno radi u cilju pojednostavljivanja pripreme hrane kao i nepopularnog pranja i čišćenja nakon jela.

 

Kako bi pružio fleksibilnije načine povezivanja sa mnogobrojnim receptima koji su dostupni pametnoj kuhinji, LG je u asortiman uvrstio i pametni displej XBOOM AI ThinQ WK9. Ovaj moćni stereo zvučnik sa ugrađenom veštačkom inteligencijom pospešuje lakoću korišćenja Google Asistenta koji podrazumeva prijatnu, handsfree mogućnost kuvanja. Ekran dijagonale 8 inča prikazuje hiljade pametnih personalizovanih recepata Innit-a, i daje razlog više da se potrošači upuste u kulinarske avanture.

 

Dodatno, na sajmu CES 2019, LG će predstaviti i revolucionarni sistem za pravljenje zanatskog piva, LG HomeBrew, kako bi upotpunio portfolio pametne kuhinje koji uključuje InstaView ThinQ frižider i QuadWash mašinu za pranje sudova. Tako korisnici LG-jeve pametne kuhinje mogu da uživaju u hladnom pivu dok traže recepte na ekranu ugrađenom u frižider. Nakon što odaberu odgovarajuće jelo, informacije o načinu pripreme šalju se rerni koja počinje da se zagreva na odgovarajuću temperaturu. Nakon pripreme jela, funkcija EasyClean u LG-jevoj kombinovanoj zidnoj rerni uklanja ostatke hrane sa unutrašnjih zidova. Na kraju, informacije o načinu pripreme jela će mašinu za pranje sudova QuadWash obavestiti o optimalnom podešavanju kako bi se obezbedilo besprekorno pranje sudova i pribora za jelo koji su korišćeni prilikom kuvanja.

 

„Kroz partnerstva kojima stvaramo pametnije kuhinjske uređaje današnjice, možemo da realizujemo iskustvo pametne kuhinje koje nam traže klijenti”, izjavio je Song Dae-hjun (Song Dae-hyun), predsednik kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Tehnologija kuhinju čini sve složenijom i naša vizija je da stvorimo okruženje koje je ugodno i opuštajuće tako da porodice mogu da uživaju u optimalnom kulinarskom iskustvu i ne moraju da jedu u restoranu ili da naručuju hranu”.

 

Posetioci sajma CES 2019 mogu da lično dožive LG-jeva rešenja za pametnu kuhinju od 8. do 11. januara na štandu #11100 u Kongresnom centru Las Vegas. 

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution 

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.