Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja E90 – nenadmašno tanak LED monitor

Ultra tankim i sofisticiranim metalik dizajnom, najnoviji monitor kompanije LG preuzima lidersku poziciju na tržištu premium LED monitora

Beograd, 5. januar, 2011. godine – LG Electronics (LG) predstavio je novi LG E90 monitor, koji je sa svojih 7,2 mm do sada najtanji LED monitor na svetu.

Imajući u vidu sve veći broj korisnika koji desktop računare koriste za gledanje filmova i video materijala, kvalitet monitora postaje značajniji nego ikad. LG E90 je jednostavno najbolje rešenje za gledanje akcionih filmova ili sportskih događaja zbog vremena odziva od samo 2 milisekunde, pri čemu slika ostaje potpuno čista i jasna čak i tokom brzih akcionih scena. Uz Image Booster softver kompanije LG, čak i nejasni sadržaji sa web sajtova kao što je YouTube na ekranu modela LG E90 izgledaju mnogo bolje.

“E90 je rezultat napredne tehnologije i vrhunskog dizajna spojenih u savršen sklad “, rekao je Si-hwan Park, zamenik direktora divizije za monitore kompanije LG. “Zahvaljujući revolucionarnim performansama u pogledu kvaliteta slike i dizajna monitora, LG E90 je najbolji predstavnik LG Super LED linije monitora koja postavlja nove standarde u pogledu mogućnosti i dizajna.”

U sklаdu sа svojim ultrа tаnkim dizаjnom, nаpаjаnje kod LG E90 i priključаk za povezivаnje smešteni su nа postolju monitora, što predstavlja inovаciju pod nаzivom EZ-cabling. Osim smаnjenog postolja, male težine i dimenzija, LG E90 omogućava i značajnu uštedu energije od čаk 40 odsto u odnosu na konvencionаlne LCD monitore sa pozadinskim CCFL osvetljenjem. I upotreba opаsnih mаterijа, kаo što su hаlogen i živa u proizvodnji ovih monitora je takođe značajno smanjena.

Najnoviji model LG monitora biće izložen na dodeli CES Innovation nagrada.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.