Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PREDSTAVLJA FLEKSIBILNI ZAKRIVLJENI OLED OPEN FRAME DISPLEJ

  • Updated
  • 2018 11. 29


Beograd, 29
. novembar 2018. godine – OLED Canyon, Open Frame displej kompanije LG Electronics (LG) od 92 inča, koji je savijen u obliku talasa prirodnog kamenog kanjona, oduševio je posetioce CES, ISE i IFA sajmova, a sada je dostupan i za kompanije. Za razliku od prethodnih generacija fiksiranih zakrivljenih displeja, ovi se lako prilagođavaju okruženju, te su pogodni za razne vrste poslovnih prostora.

 

Njihova mogućnost da održavaju neobičan oblik je san svakog dizajnera. Kreativne mogućnosti su neograničene: aspirativne slike sa plaže na ekranu u obliku talasa, tunel sačinjen od slika koji gledaocima pruža informacije ili ekskluzivna panorama koja pejzaž čini sveobuhvatnim. Kao dodatak dizajnerskim mogućnostima, prilagodljiva zakrivljenost ekrana ima i praktične prednosti. Može da bude odlična za limitirani prostor na spratu, dok kraći radijus panela omogućava ugradnju na manje stubove bolje nego ikad ranije. Manja težina čini da instalacija bude jednostavnija i brža, što je od velike koristi pri iznajmljivanju i prikazivanju na događajima.

 

Ponovno upotrebljiva krivina/pregib 

Najvažnije, ovi displeji mogu biti podešeni u skladu sa potrebama, a njihova ponovna upotrebljivost je verovatno njihov najrevolucionarniji aspekt. Ne samo da korisnici mogu da podese zakrivljenost panela, već mogu da je promene i za naredne instalacije. Isti displej može da se prilagodi širokom spektru dizajna, umesto da primorava dizajnere da prave planove oko postojećih materijala ili da postave displej za jednokratnu upotrebu. Uz kalibrator zakrivljenosti, ekrani na licu mesta mogu biti podešeni na konveksnu ili konkavnu krivinu. Mogućnost da se na licu mesta podesi zakrivljenost doprinosi da se lakše osmisli okruženje privlačno oku.

 

Kvalitet slike 

OLED Open Frame izuzetan je zbog neograničenog kontrasta i najdublje crne, precizne i stabilne reprodukcije boje, kao i širokog ugla gledanja. S obzirom na to da OLED poseduje samoosvetljujuću tehnologiju, ne postoji pozadinsko osvetljenje. Kad je piksel isključen, nema parazitskog osvetljenja u pozadini. Područje je u potpunosti crno, što sprečava curenje svetlosti i stvara neograničene kontraste. Bogata crna i oštri kontrast LG OLED-a stvaraju živopisne boje i neuporediv kvalitet slike. Uz kratko vreme potrebno za odaziv, OLED ekran je u mogućnosti da sadržaj predstavi bez odlaganja, što unapređuje doživljaj gledaoca.

 

Posle velikih događaja, dobili smo ogroman broj pozitivnih reakcija o našem fleksibilnom i zakrivljenom OLED Open Frame-u. Njegov kvalitet i uticaj je impresionirao mnoštvo posetilaca”, rekao je Žoao Moreira, European Digital Signage Pre-sales Manager. „Ovaj proizvod je inovativan zbog sposobnosti prilagodljive zakrivljenosti i vrednosti koja dolazi sa ponovnom upotrebom”. 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.