Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

NEVEROVATNO: LG predstavlja futrolu za (još uvek) nepostojeći telefon?

Beograd, 11. februar 2016. godine - LG Electronics (LG) je i ovog puta ozbiljno shvatio zadatak da opravda svoju reputaciju kompanije koja uvek ide korak ispred vremena. Naime, ova kompanija predstavila je novu verziju Quick Cover futrole, koja je specijalno dizajnirana za sledeću generaciju smart telefona G serije, LG G5, koji još uvek zvanično nije predstavljen!

Najnoviji Quick Cover poseduje sve prednosti svojih prethodnika, ali i dodatne premium funkcije, u skladu sa modelom telefona koji će krasiti. Ova futrola pruža mogućnost preuzimanja poziva i kontrolisanja alarma bez otvaranja, kako bi korisnicima olakšala upravljanje svojim omiljenim (nepostojećim) telefonom.    

Always-on funkcija za koji se šuška da će krasiti ekran LG G5 model, omogućavaće korisnicima da provere vreme, datum i notifikacije, i to bez otvaranja poklopca futrole. Nova futrola kompanija LG poseduje jedinstvenu, sjajnu metalik završnu obradu, koja doprinosi glatkom osećaju prilikom držanja i luksuznom dizajnu telefona. Za jedan telefon o kome se samo šuška, ova futrola zvuči zaista neverovatno.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.