Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja kompletnu liniju uređaja za održavanje odeće na IFA 2016

  • Updated
  • 2016 08. 26

Beograd, 26. avgust 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje inovativne uređaje za održavanje odeće na sajmu IFA 2016, koji obuhvataju i nove, efikasne TWINWash™ i Centum System™ mašine za veš, kao i LG SIGNATURE mašinu za pranje i sušenje veša i LG Styler sistem za održavanje odeće.

 

LG TWINWash™, kapaciteta 12kg, po dizajnu podseća na ultra-premijum SIGNATURE mašine za veš. Dok u prostranu glavnu mašinu staju velike količine veša, pregrada TWINWash™ Mini može se koristiti onda kada je potrebno oprati manju količinu garderobe. LED displej osetljiv na dodir ugrađen je u vrata od crnog kaljenog stakla, čime se eliminišu otisci prstiju i korozija.

 

Za korisnike kojima su od izuzetne važnosti energetska efikasnost i dugotrajnost, LG je kreirao savršeno rešenje u vidu Centrum System linije mašina za pranje i sušenje veša, sa A+++ -60%, odnosno A+++ -10% energetskim rejtingom. Novi sistem amortizacije bubnja značajno smanjuje vibracije i nivo buke, koji iznosi svega 67dB tokom centrifuge. Inverter Direct Drive motor sa niskim nivoom vibracija predstavlja stožer Centrum mašina za veš, a njegov kvalitet potvrđuje i garancija na 20 godina.

 

LG SIGNATURE mašine za pranje i sušenje veša koje koriste tehnologiju inverter toplotnih pumpi su prve kombinovane mašine na tržištu koje poseduju energetsku efikasnost A-50% rejtinga, bez smanjivanja kvaliteta pranja. Zahvaljujući ugrađenoj SmartThinQ WiFi Control aplikaciji, ovi uređaji obaveštavaju korisnike putem mobilnog telefona kad se ciklus pranja završi.

 

LG Styler druge generacije sa TrueSteam™ tehnologijom, sa lakoćom sanitizuje odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise, čineći je čistom i mirisnom. Ovaj uređaj poseduje dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću, i tako otklanja sa nje sve nabore, a Easy Pants Crease Care će učiniti da vaše pantalone uvek izgledaju kao da su upravo izašle sa hemijskog čišćenja.

 

„LG uređaji za kuću koje ćemo predstaviti na ovogodišnjem IFA sajmu daće održavanju odeće potpuno novo značenje, od pranja i sušenja, preko sanitizacije“, rekao je Simon Jeon, potpredsednik jedinice za proizvodnju mašina za veš u kompaniji LG Home Apliance & Air Solution. „Ovakav inovativni pristup u kreiranju tehnologije za održavanje garderobe, pozicionirao je našu kompaniju kao vodeću u ovom sektoru.“

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet novih LG rešenja za održavanje odeće.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .