Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja „Kuhinje širom sveta”

  • Updated
  • 2010 11. 02

LG Online portal donosi preko 100 svetski poznatih jela na vaše trpeze

Beograd, 2. novembar 2010. - LG Electronics (LG) najavio je postavljanje online portala za kuvanje koji će posetiocima doneti preko 100 recepata iz različitih zemalja. U okviru sajta nalaze se i korisna uputstva i saveti vrsnih kulinarskih stručnjaka, namenjena kako amaterima, tako i naprednim kuvarima, pa ovaj portal predstavlja pravi vodič za kulinarske entuzijaste koji žele da svetske kuhinje prenesu u sopstvenu.

Portal nudi novu opciju pod imenom „Kuvaj u svom stilu“, koja korisnicima daje mogućnost da dobiju preporuku za recept prema odabranim opcijama: Kultura, Povodi, Vrsta obroka, Sastojci, Metodi i Ekspertiza. Na osnovu odabranih parametara, kreira se odgovarajući recept iz najrazličitijih kultura. Na primer, ukoliko korisnik izabere opcije Biljke, Užina i Početnik, kao rezultat dobija recept za pečenu bundevu od meda, popularno korejsko jelo, brzo i lako za pripremu. Posetioci portala takođe će moći da kuvaju po receptima koje preporučuju poznate ličnosti kao što je Guy Martin, šef kuhinje iz Francuske, ocenjen sa tri zvezdice od strane najpoznatijeg Michelin gurmanskog vodiča.

LG portal takođe nudi opciju „Izaberi svoju kuhinju”, koja korisnicima pruža mogućnost da probaju mnoga internacionalna jela – preko 100 recepata iz različitih kultura, ali i da dobiju profesionalne kulinarske savete i tehnike poznatih svetskih kuvara. Recepti su pisani detaljno, a proces kuvanja objašnjen korak po korak i upotpunjen slikama tako da omogući kuvarima da što lakše donesu poznata svetska jela na svoje trpeze. Sajt će takođe ponuditi uputstva na koji način najbolje iskoristiti sve LG kućne aparate kako bi se unapredio recept ili olakšao proces kuvanja.

„Ovakav portal omogućava kulinarskim entuzijastima da postanu svetski kuvari u udobnosti sopstvene kuhinje”, rekao je Young-ha Lee, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance. „Mi u kompaniji LG verujemo da uživanje u svetskoj kuhinji ne treba da bude ograničeno samo na restorane. Želimo da pokažemo kako spremanje internacionalnih jela ne samo da je lako, već je i zabavno.”

Da biste iskusili fenomenalne recepte na novom LG portalu za kuvanje, posetite www.lg.com/cooking. Sajt je trenutno dostupan na engleskom i korejskom jeziku, ali u pripremi su i verzije na drugim jezicima.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.