Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja najmanji bežični punjač na svetu

Beograd, 26. februar 2013. – LG Electronics (LG) je danas predstavio najmanji bežični punjač na svetu u okviru Svetskog Mobilnog Kongresa (MWC – Mobile World Congress) u Barseloni. Sa svega 6.9cm u prečniku, WCP-300 dizajniran je kako bi prenosivost bila u prvom planu. Uprkos malim dimenzijama, površina za punjenje je 1.7x šira u poređenju sa prošlom generacijom LG bežičnih punjača. Novi model je kompatibilan sa standardnim mikro USB punjačem sa 5 pinova, i na taj način pruža najviši nivo performansi i udobnosti u svojoj kategoriji.

WCP-300 koristi tehnologiju elektromagnetne indukcije koja poseduje Qi sertifikat izdat od strane WPC-a (World Power Consortium). Elektromagnetna indukcija stvara magnetno polje koje generiše struju i puni baterije koje se nalaze na podlozi za punjenje. Sertifikacija omogućava kompatibilnost uređaja WCP-300 sa svim smart telefonima koji podržavaju Qi standard.

„Bežično punjenje je sveti gral udobnosti kada su u pitanju smart telefoni,“ izjavio je Dr. Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Uz pomoć WCP-300, LG pruža i prenosivost i vrhunske performanse punjenja u uređaju manjem od podmetača.“

LG Spectrum 2 i Nexus 4 na svetskom tržištu, poseduju ugrađenu podršku za bežično punjenje, eliminišući potrebu kupovine zasebnih maski. LG veruje da će ugrađena podrška za predstojeće smart telefone biti od kritične važnosti za postavljanje bežičnog punjenja kao standarda i njegov dalji razvoj.

LG je odan pružanju boljeg korisničkog iskustva u okviru mobilne industrije kroz uvođenje smart telefona sa naprednijim tehnologijama bežičnog punjenja na globalnom tržištu.

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs