Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja najnovija energetska rešanja na sajmu MCE 2012

LG klima uređaji štede i do 77 odsto električne energije i smanjuju emisiju štetnih gasova za 50 odsto

Beograd, 29. mart 2011. – Kompanija LG Electronics (LG) će predstaviti najnovija energetska rešenja i liniju savremenih komercijalnih sistemima za klimatizaciju na sajmu MCE (Mostra Convegno Expocomfort) 2012, najvećoj evropskoj smotri tehnologija iz ove oblasti koja se održava u Milanu, Italija. Visokoefikasni Multi V III Heat Pump VRF sistem, kao i novi Hydro Kit sistem, koji je specijalizovan za evropske korisnike, samo su neki od noviteta kompanije LG Electronics.

„Inovacije koje LG svakodnevno donosi u ovoj industriji su, po svom obimu i pogodonostima po krajnje korisnike, bez konkurencije,” rekao je Kam-gyu Lee, viši potpredsednik za sisteme za klimatizaciju kompanije LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution. „Uvereni smo da će naša rešenja zadovoljiti potrebe potrošača širom Evrope i da će unaprediti kvalitet njihovih života.”

Multi V III serija poseduje 4,58 koeficijent učinka i veći kapacitet po jedinici sa povećenom dužinom cevi od 1000 m. Multi V III Heat Recovery sistem, koji omogućava simultano grejanje i hlađenje i spada u liniju proizvoda A klase, biće predstavljen na manifestaciji Verso La Classe A 2012.

Hydro Kit sistem, koji će po prvi put biti predstavljen na sajmu MCE 2012, nudi ekološka rešenja za podno grejanje i grejanje vode, i omogućava 77 odsto uštede električne energije, kao i za 51 odsto manju emisiju štetnih gasova u odnosu na konvencionalne kotlove. Kompanija LG Electronics će takođe prikazati niz rešenja za klimatizaciju, poput Terma V, H Inverter i Prestige Inverter, itd.

Uz visokoefikasna energetska rešenja, kompanija LG Electronics planira rast prodaje na evropskom tržištu, kao i da dostigne prodaju na svetskom nivou od 10 milijardi dolara do kraja 2015. godine.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company
LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company (LG AE) obezbeđuje potpuna rešenja na polju grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), i kompletna energetska rešenja, u oblastima rezidencijalne klimatizacije (RAC), komercijalne klimatizacije (CAC), solarne enegije i osvetljenja and Lighting širom sveta. Uz lidersku poziciju na svetskom HVAC tržištu i inkorporirane LG tehnologije, LG AE se ubrzano širi i na specijalizovana B2B rešenja kao kompanija sa integrisanim energetskim rešenjima. Zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, značajnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, i efektivnim marketing strategijama, LG AE obara sopstvene rekorde prodaje svake godine od 2000. godine.