Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja najsavremenije profesionalne monitore na ISE sajmu

Beograd, 29. januar 2013. – Kompanija LG Electronics predstaviće profesionalne monitore na ISE (Integrated Systems Europe) sajmu, koji se održava od 29. do 31. januara i okuplja najprestižnije svetske proizvođače audio-video opreme i intergisanih sistema za signalizaciju. Pod sloganom „moć i profesionalnost“, LG će predstaviti Ultra HD multi-touch monitore, Smart Mirror uređaje, kao i najnovije transparentne displeje.

Posetioci ISE sajma imaće priliku i da se uvere u kvalitet impresivnog 3D video zida, koji se sastoji od 49 ekrana dijagonale 55 inča (model 55WV70MD). Okviri ovih ekrana su među najmanjim na svetu i poseduju debljinu od samo 5,3 milimetra, stvarajući utisak da je reč o jednom džinovskom ekranu. Idealni za veliki broj gledalaca, LG FPR (Film Patterned Retarder) 3D sistemi koriste lagane i ekonomične 3D naočare, za koje nije potrebno nikakvo dodatno elektronsko napajanje.

„Naši proizvodi koriste unapređenu IPS tehnologiju koja omogućava izvanredan kvalitet slike,” izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ekrani za digitalnu signalizaciju vidljivi su iz gotovo svakog ugla, tako da korisnici mogu pratiti sadržaj iz bilo kog položaja i bez obzira da li je displej postavljen na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.”

Za razliku od konvencionalnih televizora, ekrani koji se koriste na otvorenim površinama moraju biti vidljivi u svim uslovima osvetljenja i svim vremenskim prilikama. Ovaj model odlikuju i širok ugao gledanja, nepostojanje distorzije, kao i savršena konzistentnost i kontrast boja. IPS profesionalni monitori kompanije LG poseduju i Smart Energy Saving tehnologiju koja omogućava uštedu od pribiližno 30 odsto električne energije u poređenju sa konvencionalnim modelima. Na ovaj način se smanjuju troškovi, ali sa druge strane, kvalitet slike ostaje jednako kvalitetan.

LG Ultra HD multi-touch monitor dijagonale 84 inča predstavlja najveći Ultra HD ekran ove vrste na svetu i poseduje četiri puta veću rezoluciju (3840 x 2160) u odnosu na standardne HD modele. Zahvaljujući Google Maps aplikaciji, model LG 84WT70 će demonstrirati svoje interaktivne kapacitete, tako da će svi posetioci sajma imati priliku da prođu kroz svoje omiljene turističke destinacije i to u Ultra HD rezoluciji. LG Ultra HD multi-touch monitor predstavlja idealno rešenje za niz komercijalnih i obrazovnih primena.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. . Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda Tipovi LG proizvoda su CINEMA 3D Smart televizori, OLED televizori, IPS monitori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, miš-skenere, eksterni uređaji za skladištenje podataka. Komercijalni proizvodi kompanije LG Electronics uključuju uređaje koji omogućavaju prikaz digitalnih sadržaja, sisteme za video konferencije i IP sigurnosne kamere.