Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja najveći 3D FULL LED televizor na svetu

  • Updated
  • 2010 10. 15

72LEX9 nudi izvanrednu sliku u prirodnoj veličini upotpunjenu najnovijim smart tehnologijama

Beograd, 15. oktobar, 2010 – LG Electronics (LG) najavio je plasiranje 72LEX9, na svetu najvećeg 3D FULL LED televizora, dijagonale 72 inča. Širina od 1.5 metara i visina od 1 metra omogućavaju 72LEX9 televizoru da reprodukuje savršeno oštru sliku u prirodnoj veličini.

„72LEX9 predstavlja kombinaciju vrhunskog LG-evog kvaliteta 3D slike i najnovijih smart tehnologija”, izjavio je K.S. Lee, potpredsednik kompanije LG Home Entertainment. „Plasiranjem 72LEX9 televizora, LG je uveren da će preuzeti lidersku poziciju na tržištu 3D televizora, nudeći oštriju i jasniju sliku na većem ekranu koji je u mogućnosti da pruži istinski izvanredno 3D iskustvo.”

Sa full HD rezolucijom LED ekrana, 72LEX9 donosi slike tako velike i pune boja kao da su iz umetničke galerije. Prostrani еkran čini sliku impresivnijom nego ikada, nudeći 3D doživljaj podjednako dobar kao na platnu obližnjeg bioskopa.

Međutim, 72LEX9 je mnogo više od ogromnog ekrana. Ovo umetničko delo upotpunjeno je najnovijim smart tehnologijama iz LG-a, omogućavajući pristup informacijama o putovanjima, zdravlju i mnogim drugim, putem interaktivnog pregleda sadržaja. Gledaoci takođe mogu uživati u video sadržaju sa YouTube-a i slikama sa Google-ovog besplatnog servisa Picasa. Zahvaljujući LG-evom intuitivnom i jednostavnom Magic Motion daljinskom upravljaču, sve funkcije se lako pronalaze i koriste.

Dodatni načini povezivanja dolaze u obliku DLNA funkcije, koja omogućava bežični pristup podacima smeštenim na drugim uređajima, kako bi korisnici mogli uživati u njima na velikom ekranu.

72LEX9 je lansiran u Koreji, a očekuje se prodaja i na drugim tržištima u narednih nekoliko meseci.

Glavne karakteristike:
- 3D TV (Dynamic 3D)
- FULL LED Slim Spot Control
- 72-inčni ekran
- INFINIA Dizajn: ultra tanak ekran tankog okvira
- TruMotion 400 Hz
- NetCastTM (Broadband TV)
- DLNA

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com. Više o LG Electronics Home Entertainment Company LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.