Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja napredna poslovna rešenja na ISE 2015 sajmu

Beograd, 10. februar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje inovativne profesionalne monitore na ISE 2015 sajmu, koji će se održati u Amsterdamu, od 10. do 12. februara. LG će predstaviti linije svojih profesionalnih monitora i televizora, uključujuči i ULTRA HD profesionalni monitor dijagonale 105 inča, webOS rešenja, transparentna vrata za frižider sa integrisanim displejom i još mnogo toga. Profesionalni monitori kompanije LG, vodeći u industriji, povećaće efikasnost javnih prostora, uključujući prodavnice, aerodrome, škole, restorane, hotele, bolnice i kancelarije.

LG će takođe predstaviti i svoju najnoviju liniju komercijalnih monitora sa smart platformom i Hotel televizore sa webOS platformom, koja poboljšava iskustvo omogućavajući sistemskim integratorima pristup korisnom sadržaju i razvijanju aplikacija koje odgovaraju njihovim potrebama.

Uz pomoć webOS platforme, LG komercijalni monitori sa smart platformom mogu biti momentalno ažurirani uz pomoć smart telefona ili tableta. WiFi opcija eliminiše potrebu za konekciju putem žice ili skupu internu mrežnu infrastrukturu. Hotel televizor sa webOS platformom ne samo da gostima omogućava da prime informacije o sadržajima i atrakcijama koje nudi sam hotel, već i da uživaju u filmskom i televizijskom programu.

Na ISE 2015 sajmu, LG će takođe prikazati svoja najnovija Room Management Systems (RMS) rešenja, koja omogućavaju televizorima pristup korisnim informacijama, ali i kontrolu osvetljenja, grejanja, klimatizacije, pa čak i položaja zavesa bežičnim putem, tako da gost ne mora čak ni da napusti svoj krevet.

Posetioci ISE 2015 sajma imaće priliku da vide i transparentna vrata za frižider sa integrisanim displejom koja omogućavaju propuštanje više svetlosti, štedeći električnu energiju.

LG će izložiti i Mirror Display, ogledalo koje celom svojom dužinom inkorporira ekran osetljiv na dodir. Uz pomoć funkcije Virtual Fitting, korisnici mogu da isprobavaju različitu odeću, bez ulaska u kabinu za presvlačenje. Štaviše, oni mogu da menjaju boju garderobe jednostavnim pritiskom ekrana.

Ova kompanija će predstaviti i ULTRA HD liniju profesionalnih monitora sa ekranima dijagonala 84, 98 i 105 inča. Sve proizvode odlikuje izuzetno kvalitetan prikaz slike, čak četiri puta oštriji nego kod običnih, Full HD ekrana. Inovativna funkcija Interactive White Board (IWB) omogućava korisnicima da podele beleške sa sastanka ili plan lekcija dok su školi ili kancelariji, i to uz pomoć laptopa ili tableta sa internet konekcijom. Ova funkcija može bežično da se kontroliše uz pomoć uređaja koji koriste istu mrežu.

„Izuzetno nam je drago što ćemo imati priliku da na ISE 2015 sajmu predstavimo liniju inovativnih profesionalnih monitora za naše poslovne korisnike širom sveta. Širićemo prisustvo našeg brenda na globalnom tržištu komercijalnih profesionalnih monitora uspostavljanjem partnerstava sa istaknutim kompanijama za sistemsku intergraciju. Verujemo da će takve saradnje biti neprocenjive za razvoj naših poslovnih mogućnosti“, rekao je Hyoung-sei Park, potpredsednik i šef odseka za Information Display Business u kompaniji LG Home Entertainment.

Svi posetioci ISE 2015 sajma imaće priliku da se i sami uvere u inovativnost rešenja i proizvoda kompanije LG.  

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.