Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja nova rešenja za obradu vazduha na IFA 2016

  • Updated
  • 2016 08. 25

Beograd, 25. avgust 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2016 premijerno za Evropsko tržište predstaviti najnovija rešenja za obradu vazduha, uključujući rezidencijalne klima uređaje i prečišćivače vazduha.

 

DUALCOOL klima uređaj za brže hlađenje i izuzetnu uštedu energije

 

DUALCOOL je prvi klima uređaj koji koristi energetski efikasan Dual Inverter Compressor™ , koji omogućava uštedu energije bez smanjenog učinka hlađenja. Zahvaljujući ovom kompresoru, o čijem kvalitetu svedoči i desetogodišnja garancija, DUALCOOL uređaj koristi i do 70% manje električne energije, dok je proces hlađenja za oko 40% brži nego kod uobičajenih kućnih klima uređaja bez Inverter tehnologije[1]. Osim toga, ovaj uređaj proizvodi znatno manju buku, što ga čini idealnim za stanove. DUALCOOL odlikuje savršeni balans forme i funkcije, kao i tanak i jednostavan dizajn, pa se savršeno uklapa u svaki enterijer.

 

Zdravije i čistije kućno okruženje

 

Zahvaljujući naprednom senzoru za otkrivanje i najmanjih čestica (čak i onih sa prečnikom od 1 mikrometra), novi prečišćivač vazduha kompanije LG stvara zdravo i prijatno kućno okruženje uklanjanjem nevidljivih zagađivača. Sa dizajnom od 360 stepeni i Clean Booster opcijom, ovaj uređaj značajno skraćuje vreme potrebno za prečišćivanje vazduha, čak i kada su u pitanju prostorije većih razmera. Takođe, Baby Care opcija omogućava emitovanje blažeg protoka vazduha, stvarajući tako idealnu atmosferu za bebe i decu.

 

Zahvaljujući opcijama Smart Indicator i Smart Lighting, korisnici imaju priliku da u svakom trenutku prate rad svog klima uređaja u stvarnom vremenu. Na prozirnom displeju, Smart Indicator prikazuje informacije o kvalitetu vazduha, dok Smart Lighting koristi svetla u četiri različite boje, kojima ilustruje nivo kvaliteta vazduha.

 

„Za razliku od naših ranijih proizvoda, prefinjeni novi uređaji za obradu vazduha koje ćemo predstaviti na IFA sajmu su efikasniji i pružaju bolje performanse nego ikada do sada“, rekao je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliances & Air Solution. „Naši korisnici u Evropi postavljaju standarde kada su u pitanju najbolji kvalitet i energetska efikasnost, tako da je sajam IFA postao vodeće mesto za predstavljanje naših najnaprednih uređaja.“

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se i sami uvere u izvanredan kvalitet novih LG rešenja za obradu vazduha.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .

 

[1] Na osnovu internih metoda za testiranje kompanije LG, testirani su modeli US-W242K serije, sa dvostrukim Inverter kompresorom i TS-H2465DA0 sa kompresorom sa konstantnom brzinom.