Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja nove Sound bar zvučnike i X Boom audio sisteme

Beograd, 15. decembar, 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnaprednije Sound bar zvučnike i audio sisteme na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Kao deo LG Music Flow smart audio ekosistema, novi Sound bar zvučnici upotpunjavaju doživljaj uživanja u pravom kućnom bioskopu unutar vašeg doma, emitujući zvuk vrhunskog kvaliteta. Kompanija LG iskoristiće priliku da na CES sajmu predstavi i svoje najnovije X-Boom audio sisteme, idealne za žurke ili druga okupljanja.

Novi LG SH8, SH7 i SH6 Sound bar zvučnici poseduju širok dijapazon opcija, što ih čini savršenim za sve potrebe korisnika. Svaki Sound Bar zvučnik je izuzetno tanak i veoma elegantno dizajniran, pa se odlično uklapa u praktično svaki enterijer. Idealni za kućne bioskope, unapređeni SH8 i SH7 zvučnici poseduju bežične niskotonce koji pružaju bogate bas tonove. SH6 zvučnici, s druge strane, sastoje se od šest nezavisnih zvučnih jedinica koje koriste strukturu vazdušnih cevi, za efikasno naglašavanje dubokih tonova.

Ne samo da su jednostavni za instalaciju, već LG Sound bar zvučnici su izuzetno laki i za kontrolisanje, uz pomoć samo jednog dugmeta na daljinskom upravljaču televizora. Zvučnici podržavaju i novu Adaptive Sound Control (ASC) funkciju, koja omogućava uređajima da automatski promene zvuk kako bi se prilagodile različitom tipu sadržaja. Ovi zvučnici poseduju i Bluetooth, Google Cast™ i Auto music play opcije, kao i mogućnost Wi-Fi i Bluetooth konekcije.

Kompanija LG takođe će predstaviti i tri nova X-Boom audio sistema na CES sajmu, dva X-Boom Solo modela (OM7560 i OM5560) i CM9960 model. X-Boom audio sistemi su idealno rešenje za kućnu zabavu, emitujući moćan zvuk. Oba X- Boom Solo modela odlikuje celukupan audio sistem smešten u samo jedan zvučnik, pružajući intenzivan zvuk idealan za žurke i druga grupna okupljanja. Zahvaljujući Sampler Creator opciji, X-Boom zvučnici omogućavaju snimanje smart telefonom, a zatim prenos audio zapisa putem wireless konekcije i emitovanje na zvučnicima. Sva tri proizvoda imaju jedinstvenu Party Thruster opciju koja pruža mogućnost kreiranja šarenog osvetljenja, savršeno sinhronizovanog sa zvukom.

„Music Flow serija predstavlja veliki ponos i uspeh kompanije LG, a najnoviji Sound bar zvučnici i X-Boom audio sistemi sigurno će skrenuti pažnju na sebe na predstojećem najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike“, izjavio je Brian Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.


Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.