Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja novi identitet brenda na globalnom nivou

Beograd, 1. avgust, 2013. godine – Kako bi istakla svoju posvećenost u pružanju raznolikih vrednosti i iskustava, kompanija LG Electronics je danas predstavila novu strategiju vezanu za identitet brenda koja obuhvata temu „It's All Possible“ (Sve je Moguće). Komunikaciona i brending strategija je zamišljena kao priznanje mnogim promenama u okviru tehnologije i potrošačkih navika, dok će nova tema preneti želju kompanije LG da inspiriše, osnaži i izmami osmeh svojih korisnika.

Zasnovan na principima menadžmenta kompanije, novi identitet brenda i komunikacione teme razvijene su tako da konsoliduju afinitet prema LG brendu, koji je vremenom postao veoma važan na današnjem globalnom i visoko konkurentnom tržištu. Kompanija LG nastoji na redovnom oduševljavanju svojih korisnika zahvaljujući inovativnim proizvodima, crpeći inspiraciju upravo od njih.  Na taj način, slušajući potrebe i želje svojih korisnika, LG pomno radi na tome da stvori nova rešenja koja pomažu i olakšavaju svakodnevni životi.

Pored dopunjavanja već postojećeg Life's Good identiteta, nova komunikaciona tema kompanije LG biće pozicionirana tako da pruži jedinstven pristup na globalnom nivou, predstavljajući kompaniju u okviru biloborda, kao i TV, štampanih i onlajn i medija. Nova tema debitovaće 1. avgusta u okviru video poruke koja će biti prikazana na elektronskim bilbordima na njujorškom Tajms skveru, kao i na web sajtu www.LG.com. Nakon toga, globalna komunikaciona tema biće vidljiva u svim potrošačkim segmentima, uključujući onlajn i štampane kampanje, reklame u radnjama, kao i događaje namenjene predstavljanju novih proizvoda poput najavljenog LG G2 smart telefona 7. avgusta.

„Naš novi identiteta brenda i komunikaciona kampanja ima za cilj da podstakne javnost da LG vide kao motor pozitivnih promena, a ne samo kao proizvođača,“ izjavio je Ki-wan Kim, izvršni potpredsednik i šef sektora za globalni marketing kompanije LG. „U cilju stvaranja rešenja od dodatne vrednosti koja doprinose većoj udobnosti i uživanju u svakodnevnom životu, kompanija LG crpi inspiraciju od svojih korisnika širom sveta. Tema „It's All Possible“ je zamišljena da dodatno osnaži našu jaku reputaciju kompanije koja je osvrnuta ljudima i da nastavi da mami osmehe svojih korisnika širom sveta.“

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.