Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja novi Zero Pixel Guarantee program u Srbiji

Fokusirajući se na potrebe kupaca, LG nudi novu liniju pristupačnih LED monitora napredne tehnologije

Beograd, 20. april 2010. – LG Electronics, globalni lider i tehnološki inovator na tržištu flet panel ekrana, audio i video uređaja, predstavio je novi LG Zero Pixel Guarantee program, koji podrazumeva servis besplatne zamene novog monitora, u roku od 72 sata od kupovine, u slučaju kvara makar i jednog sub-piksela. LG je predstavio i novu liniju LED LCD monitora zasnovanih na naprednim tehnologijama sa fokusom na potrošačima.

Ukoliko film likvidnog kristala, od koga su sačinjeni milioni svetlih i tamnih sub-piksela koji generišu boju, ne funkcioniše pravilno u toku proizvodnje LCD ekrana, svetli ili tamni sub-pikseli mogu se pojaviti na ekranu u obliku tačke ili mrlje. Ovo ne utiče na funkcionalnost LCD ekrana tako da se mrtvi svetli i tamni pikseli ne smatraju greškom u proizvodnji. Novi LG monitori mogu biti zamenjeni u periodu garancije ukoliko kupac utvrdi da je broj sub-piksela prešao zakonom utvrđenu dozvoljenu cifru (npr. ISO 13406 Class II).

LG Zero Pixel Guarantee program pruža dodatnu sigurnost potrošačima pri kupovini novih LG LCD monitora. Kako je broj piksela sa greškom u odnosu na veličinu ekrana zakonom limitiran, nijedan proizvođač nije obavezan da obezbedi ovakvu vrstu usluge na našem tržištu. Međutim, ukoliko kupac utvrdi da njegov novi LG monitor sadrži makar i jedan sub-piksel sa greškom, takozvani „mrtvi sub-piksel”, LG mu pruža mogućnost da u roku od 72 sata od trenutka kupovine vrati kupljeni proizvod u prodajni objekat i zameni ga za odgovarajući novi LG monitor.

Uz Zero Pixel Guarantee program, LG je predstavio i LG E50 seriju iz nove serije LED pristupačnih monitora na našem tržištu. Model E50, u verzijama od 20 i 23 inča, obeležava početak dostupnosti LCD LED modela na srpskom tržištu, pristupačnih svakom budžetu. LG LED ekrani serije E50 nude i živopisne slike izvanrednog sjaja, zahvaljujući potpunom LED pozadinskom osvetljenju, umesto uobičajenog CCFL osvetljenja ekrana. LG Original Ratio, Cinema Mode i Auto Bright funkcije takođe doprinose izuzetnom kvalitetu slike, dok Dual Screen opcija nudi automatsku podelu slike na dva dela ekrana i omogućava istovremeni rad u dva programa, na primer rad na dokumentu i surfovanje internetom u istom prikazu. Elegantan dizajn modela E50, profila debljine svega 17.5mm, prati i visoka energetska efikasnost ovog monitora, svrstavajući ga u red ekoloških uređaja koji doprinose očuvanju životne sredine.

„LG je poznat po svojim visokokvalitetnim monitorima, kao i drugim jedinstvenim proizvodima fokusiranim na potrebe potrošača. Zero Pixel Guarantee program dodaje i najviši nivo pratećih usluga, dok nove serije pristupačnih LCD LED monitora doprinose većoj dostupnosti nove tehnologije. Sigurni smo da će ove dodatne vrednosti za naše potrošače ojačati našu poziciju na tržištu monitora”, rekao je Predrag Todorović, direktor predstavništva LG Electronics u Srbiji, na današnjem predstavljanju programa i nove serije monitora u Beogradu.

U okviru prezentacije novog Zero Pixel Guarantee programa i serije pristupačnih LCD LED monitora serije E50 i E40 predstavljeni su i LG monitori iz serija W20P, W86L, W63 i M7D, koji su već dostupni na našem tržištu. Ovakvim pristupom LG želi da doprinese razvoju nove LED tehnologije i njene dostupnosti potrošačima, uz dodatno unapređene garancije i potvrdu kvaliteta LG proizvoda i na srpskom tržištu. LG Zero Pixel Guarantee besplatan servis dostupan je od 1. aprila 2010, kako u Srbiji tako i u pojedinim zemljama u regionu za kompletnu liniju dostupnih LG monitora.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čini pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao globalni i tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Business Solutions Company
LG Electronics Business Solutions Company je vodeća business-to-business (B2B) „infotainment“ kompanija, koja razvija širok spektar vrhunskih digitalnih uređaja i rešenja, uključujući LCD monitore, komercijalne ekrane, automobilske informativno-zabavne i sigurnosne sisteme. LG predviđa buduće poslovne trendove i pruža jedinstvene uređaje i servise koji nude pametna i pouzdana rešenja kako bi zadovoljili potrebe poslovnih partnera i potrošača. Sa ukupnom prodajom od 4.3 milijarde američkih dolara u 2008, Business Solutions Company je spreman za nastavak brzog rasta.


KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lge.com
www.lge.rs