Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja novu generaciju Therma V toplotnih pumpi sa povećanom efikasnošću

  • Updated
  • 2017 12. 06

 

Beograd, 06. decembar 2017. godine – LG Electronics (LG) predstavlja novu generaciju THERMA V split sistem toplotnih pumpi vazduh/voda, sa unapređenim karakteristikama. Nova THERMA V je još efikasnija i pouzdanija u odnosu na prethodnu generaciju, a njen moderan dizajn i jednostavan upravljač obezbeđuju veću udobnost i jednostavnost korišćenja.

 

Unapređena THERMA V linija nudi poboljšani koeficijent efikasnosti i veću efikasnost u radu pod delimičnim opterećenjem sa ciljem smanjenja računa za električnu energiju. Budući da se efikasnost u radu pod delimičnim opterećenjem meri na osnovu realne potrošnje električne energije, dokaz uvećane efikasnosti su smanjeni troškovi za električnu energiju. Aktiviranje sezonskog auto režima (Seasonal Auto Mode), koji može da se koristi za regulisanje grejanja i hlađenja zavisno od vremena i doba dana, pojednostavljeno je poboljšanim daljinskim upravljanjem. Sezonski auto režim takođe može da se koristi za podešavanje temperature vode kako bi se ušteda energije dovela do maksimuma. Takođe, korisnici mogu da unapred podese željenu temperaturu za svaki sat koristeći funkciju noćnog režima rada (Night Time Schedule), dodatno smanjujući potrošnju energije.

 

Kako bi se pojednostavilo održavanje sistema, upravljač za prikupljanje podataka čuva podatke o instalaciji i nudi informacije u vezi sa radnom istorijom, uključujući skorašnje kvarove. Tako upravljač omogućava lak pristup različitim radnim funkcijama, poboljšavajući održavanje i uslugu.

 

Osim toga, nova Therma V split sistem jedinica ima unapređen spoljašnji dizajn. Izostavljanjem poklopca prednjeg panela, zaobljavanjem ivica i postavljanjem svetlijih unutrašnjih jedinica, sistem uz poboljšanu funkcionalnost nudi i otmeniji dizajn.

 

Sa LCD ekranom od 4.3 inča, prednjim kućištem od finog stakla i LED panelom koji reaguje na dodir upravljač za grejanje stvara poboljšano korisničko iskustvo. Novi elementi dizajna su u skladu sa dugotrajnom posvećenošću kompanije LG estetici, kreirajući obogaćeno korisničko iskustvo.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .