Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja novu LG Signature liniju proizvoda na sajmu CES 2016

Beograd, 29. decembar, 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) planira da prodrma tržište uređaja za kućnu zabavu i aparate, predstavljanjem svoje nove premijum serije na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. Novi premijum proizvodi kompanije LG biće poseban brend, a nakon predstavljanja na CES sajmu, prodaja ovih uređaja će početi na ključnim tržištima u Severnoj Americi, Evropi i Aziji.

LG Signature liniju proizvoda pažljivo je odabrao i dizajnirao poseban tim unutar kompanije LG, prateći savete vodećih stručnjaka u sferi dizajna. Ova linija proizvoda najpre će se sastojati od televizora, frižidera, veš mašina i prečišćivača vazduha, a kako se brend bude širio, novi proizvodi postajaće deo ove palete. Inspiracija za uglađeni dizajn LG Signature linije uređaja bila je vizualizacija „suštine“, a rezultat predstavlja grupa proizvoda najboljeg kvaliteta koja će uneti osećaj ekskluzivnosti u živote svojih korisnika.

Svi koji su zainteresovani da saznaju više o novom LG brendu, mogu da posete sajt www.lgsignature.com, pre nego što ga upoznaju na CES sajmu, dok će prolaznici na Times Square u Njujorku, Piccadilly Circus u Londonu i Suntec City Tower u Singapuru biti u prilici da pogledaju video na LG bilbordima.

„Oslanjajući se na najbolje tehnologije i inovativni dizajn, LG Signature linija proizvoda će proširiti mogućnosti za premijum uređaje i potrošačku elektroniku. Liderska pozicija kompanije LG na tržištu kućnih uređaja pruža nam jedinstvenu prednost koju mali broj kompanija ima. I zato, ko može bolje da predstavi takav brend nego LG?“ izjavio je Brajan Na, izvršni potpredsednik i globalni marketing menadžer kompanije LG.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.