Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja novu Music Flow Wi-Fi seriju audio uređaja

Beograd, 23.12.2014. godine – Na Međunarodnom sajmu korisničke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu, kompanija LG Electronics (LG) predstaviće novu Music Flow Wi-Fi seriju uređaja za ljubitelje muzike i filmova širom sveta. Ova linija proizvoda obuhvata prvi Wi-Fi zvučnik na baterije (model NP8350), napredne Wi-Fi Sound Bar zvučnike (modeli LAS750M i LAS950M), kao i Streaming 3D Blu-ray plejer (model BP550), a svi uređaji su kompatibilni sa Android i iOS operativnim sistemima.

Svaki LG Music Flow Wi-Fi uređaj može da se koristi pojedinačno ili povezan sa drugim uređajem putem wireless opcije, koristeći Advanced Wireless Network i Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) tehnologiju, pružajući besprekorno audio iskustvo. Za razliku od ostalih Bluetooth zvučnika, Music Flow Wi-Fi serija zvučnika ne prekida emitovanje zvuka sa smart telefona, pa čak ni u slučaju kada korisnik prima poziv.

LG NP8350 je prvi bežični zvučnik ove kompanije, koji poseduje ugrađenu bateriju, što omogućava lako prenošenje iz jedne prostorije u drugu. Music Flow Wi-Fi serija takođe uključuje dva Wi-Fi Sound Bar zvučnika koji pružaju bogat zvučni doživljaj – LAS750M omogućava besprekoran HD zvuk, dok LAS950M pruža fantastičnu akustičnost.

LG Music Flow omogućava stvaranje sopstvenog bežičnog centra za kućnu zabavu lakše nego ikada do sada. U Home Cinema režimu rada, korisnici mogu da povežu dva NP8350 zvučnika sa Wi-Fi Sound Bar zvučnikom uz pomoć wireless opcije, zarad potpunog doživljaja i utapanja u surround zvuka. Takođe, LG B550 Streaming 3D Blu-Ray plejer može da se poveže sa Music Flow zvučnicima za puštanje zvuka sa CD-a ili USB memorije.

Auto Music Play opcija pruža iskustvo zvuka, kao stvoreno za korisnike koji su u pokretu. Music Flow Wi-Fi zvučnici momentalno će početi da reprodukuju muziku čim se nađu na 30 cm razdaljine od smart telefona. Tako da možete da slušate muziku preko svojih slušalica na putu do kuće, ali čim uđete u svoju dnevnu sobu, Wi-Fi Sound Bar zvučnici će automatski krenuti da reprodukuju zvuk sa vašeg smart telefona. Ova serija uređaja poseduje i mogućnost komunikacije putem LG HomeChat aplikacije, koja omogućava korisniku da kontroliše LG uređaje sa bilo kog smart telefona ili tableta.

„Fleksibilnost i kvalitet LG Music Flow Wi-Fi serije zvučnika pruža iskustvo slušanja daleko bolje od onog koje su do sada mogli da pružeklasični audio sistemi. Naša Music Flow Wi-Fi linija proizvoda je slika i prilika šta sve jedan pametan audio sistem treba da pruži u 21. veku“, rekao je Bjung-hun Min, viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment.

Posetioci CES sajma imaće priliku da od 6. do 9. januara posete LG štand (Centar za konvencije Las Vegas - Centralna hala br. 8204) i uvere se u kvalitet novih LG Music Flow proizvoda.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.