Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja premium IPS monitor MP76 s nevjerojatnim dizajnom i izvanrednom kvalitetom slike

Zagreb, 22. siječnja 2014. – LG Electronics (LG) je najavio svoj najnoviji 24-inčni Full HD IPS monitor MP76 koji kombinira stalak Crystal Float i LG-ev dizajn CINEMA SCREEN. Zahvaljujući IPS zaslonu MP76 pruža iznimnu kvalitetu slike, dok posebne značajke kao što su LG-eva tehnologija Flicker-Safe i način rada za čitanje doprinose udobnosti korištenja.

„MP76 utjelovljuje savršenu ravnotežu između modernog dizajna, izvanredne kvalitete slike i funkcionalnosti koja osigurava udobnost“, rekao je Hyoung-sei Park, rukovoditelj poslovne cjeline IT u LG Electronicsu. „LG će i dalje kreirati premium monitore kako bi zadovoljio potrebe potrošača u domu i uredu.“

LG MP76 dolazi s glatkim, metalik završnim slojem i transparentnim stalkom Crystal Stand pa se u zatamnjenom prostoru čini kao da lebdi. Tako ovaj monitor, uz dizajn CINEMA SCREEN, 24-inčni Full HD IPS zaslon i tanak okvir, unosi dašak sofisticiranosti u svako okruženje. Također, jednostavno ga je postaviti na zid.

Tehnologija In-plane Switching (IPS) osigurava najživopisniji i najvjerniji prikaz boja uz točno renderiranje slike i nevjerojatne detalje. Kretanje objekata na zaslonu glatkije je nego uz bilo koju drugu tehnologiju prikaza, a smanjen je i zamor očiju. Štoviše, LG-ev Full HD monitor MP76 pruža i impresivno širok kut gledanja.

Korisnici će uživati i u inovativnim značajkama za prilagođavanje slike pri obavljanju uobičajenih radnji na računalu. Uz način rada za čitanje, pozadina bilo koje slike nalikuje papiru čime se smanjuje naprezanje očiju. Tu je i LG-eva tehnologija Flicker-Safe s certifikatom TÜV-a koja uklanja titranje te štiti korisnika od neudobnosti pri gledanju.

LG-evi IPS monitori su tijekom proteklih godina dobili brojna međunarodna priznanja zahvaljujući naprednoj kvaliteti slike i suvremenom dizajnu. Među njima su i njemačka nagrada Plus X, nagrada za dizajn Red Dot te japanski G-Mark. LG-ev model 29EA73 primio je i Intertekov Quality & Performance Mark (QPM) za iznimnu kvalitetu u svih sedam Intertekovih kategorija testiranja uključujući i točnost prikaza boja, reprodukciju boje i kut vidljivosti.

# # #

O tvrtki LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i kućanskih aparata. Tvrtka ima 87.000 zaposlenika na 113 lokacija diljem svijeta, a u 2012. ostvarila je prodaju od 45,22 milijarde američki dolara na globalnoj razini. LG je podijeljen na pet poslovnih jedinica: kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati, klimatizacijski uređaji i energetska rješenja te dijelovi vozila. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, mobilnih uređaja, klimatizacijskih uređaja, perilica rublja te hladnjaka. 2013. ENERGY STAR® proglasio je LG Electronics svojim partnerom godine. Za dodatne informacije posjetite www.LGnewsroom.com.