Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja prvi 3D smart telefon na svetu za kompletno 3D iskustvo

  • Updated
  • 2011 02. 02

Snimanje, gledanje i razmena neprocenjivih trenutaka u 3D tehnologiji od sada je moguća bilo kad i bilo gde

Beograd, 2. februar 2011. godine – LG Electronics (LG) predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congres) u Barseloni LG Optimus 3D, prvi smart telefon na svetu koji će korisnicima pružiti potpuno 3D iskustvo.

LG Optimus 3D rešava pitanje nedostаtka 3D sаdržаjа, što je jedan od nаjvećih problemа sa kojima se suočava tržište 3D uređaja, obezbeđujući kompletnu plаtformu za jedinstveno iskustvo korišćenja mobilnog telefona. Najnapredniji smаrt telefon koji je kompanija LG do sada razvila, imaće kameru sa dvostrukim objektivom zа snimanje 3D sadržaja, LCD ekran koji će omogućiti prikaz 3D slike i bez naočara, rаzličite opcije povezivanja poput HDMI i DLNA tako da će biti omogućeno razmenjivanje 3D sadržaja bilo kаd i bilo gde.

Dodatne informacije o LG Optimus 3D smart telefonu biće dostupne u izložbenom prostoru kompanije LG, na kome će biti organizovano i predstavljanje mogućnosti ovog revolucionarnog modela uživo. Mobile World Congres održava se u Barseloni od 14. do 17. februara.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG teži savršenom spoju tehnologije i mobilnih uređaja i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom. Za više informacija, posetite www.lge.com

.