Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja prvi frižider mega kapaciteta sa duplim door-in-door pregradama

Beograd, 5. januar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu svoj prvi dupli Door-in-DoorTM frižider mega kapaciteta (model LPXS34886C). Ovaj novi model poseduje dve nezavisne door-in-door pregrade, omogućavajući na taj način vrhunski komfor, bolju organizaciju i lakši pristup, u isto vreme obezbeđujući maksimalnu konzervaciju hladnog vazduha.

Desna door-in-door pregrada dostupna je spolja jednostavnim pritiskom na dugme, a može joj se pristupiti i sa unutrašnje strane, što dodatno olakšava odlaganje često korišćenih namirnica kao što su grickalice, različita pića i sl. Leva door-in-door pregrada daje još dodatnog, lako dostupnog prostora putem poluge na dnu vrata. Implementacijom inovativnog LG door-in-door koncepta bez otvaranja glavnih vrata frižidera, gubitak hladnog vazduha smanjen je za čak  47 odsto što hranu duže održava svežom.

Ovaj frižider takođe ima termički obrađene, staklene konture postavljene preko zakrivljenog stakla. Završna obrada sa crnim šarama daje notu elegancije ovom modelu, ali u isto vreme štiti od otisaka prstiju i fleka, tako da frižider uvek izgleda u najboljem svetlu. Ovaj model je opremljen i EasyLiftTM sistemom koji omogućava korisniku da prilagodi visinu unutrašnjih pregrada za flaše koje su više ili drugačijih dimenzija od standardnih flaša.

„Naš door-in-door koncept je bez sumnje jedan od najpopularnijih dizajnerskih pravaca u ovoj oblasti koje smo ikada predstavili”, rekao je Seong-jin Jo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Uvođenjem ovog koncepta kod frižidera mega kapaciteta, organizovanje hrane podiže se na potpuno novi nivo.”

LG door-in-door frižider mega kapaciteta takođe nudi Smart DiagnosisTM funkciju koja omogućava tehničarima u korisničkom centru i serviserima da brzo dijagnostifikuju problem preko telefona. LG Smart DiagnosisTM aplikacija za smart telefone takođe sugeriše korisniku potencijalno rešenje samom jednim pritiskom na dugme.

Ključne specifikacije uključuju:

•    962 litra prostora (34 kubne stope)
•    Duple Door-in-DoorTM pregrade
•    Smart Cooling PlusTM
•    Filter za svež vazduh
•    Smart DiagnosisTM
•    Završnu obradu sa staklenim konturama
•    Premium LED unutrašnje osvetljenje
•    EasyLiftTM

Posetioci štanda kompanije LG na CES sajmu (Centar za konvencije Las Vegas, Centralna hala br. 8204) imaće priliku da lično iskuse najnovije LG modele iz oblasti bele tehnike.   

                                                   # # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.