Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja svoj G PAD II 10.1 tablet

Beograd, 24. avgust 2015. godine. - Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnapredniji model svoje G Pad serije tableta na predstojećem IFA 2015 sajmu u Berlinu. Nakon zvanične premijere, LTE i WiFi verzije novog G Pad II 10.1 biće dostupne na tržištima u Severnoj Americi, Evropi i Aziji.

LG G Pad serija nudi savršen balans performansi i cene, koji će zadovoljiti potrebe ljubitelja velikih ekrana. G Pad II 10.1 nudi više funkcija nego drugi uređaji iz iste kategorije, zahvaljujući svojim WUXGA (1920 x 1200) ekranom, koji omogućava uživanje u multimedijalnim sadržajima, kao i jednostavno korišćenje Interneta. Veoma brzi 2.26GHz Quad Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor i dugotrajna baterija od 7,400 mAh, najveća u svojoj klasi, omogućavaju višesatnu zabavu. G Pad II 10.1 odlikuje elegantan i tanak dizajn, a njegov veliki ekran dijagonale 10,1 inča, poseduje najtanji okvir na tržištu, kada je u pitanju ova kategorija tableta.

Reader Mode olakšava čitanje elektronskih knjiga smanjenjem plave pozadinske svetlosti ekrana, dok Dual Window deli ekran omogućavajući pokretanje dve aplikacije istovremeno, što je pogodno za ljubitelje multitaskinga. U sklopu G Pad II 10.1 nalazi se Microsoft Office, kao i besplatno skladištenje podataka veličine 100GB na One Drive programu, tokom dve godine.

LG G Pad II 10.1 kreiran je kao odgovor na potrebe korisnika za multimedijalnim uređajima. Korisnici su tražili veliki ekran, izdržljiviju bateriju i brže performanse, i to po povoljnoj ceni. G Pad II upravo sadrži sve navedeno“, rekao je Chris Yie, potpredsednik i šef marketinških komunikacija kompanije LG Electronics.

Informacije o ceni i dostupnosti na lokalnom tržištu biće naknadno objavljeni. Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novog LG G Pad II 10.1 tableta.

Glavne karakteristike*:

•    Procesor: 2.26GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon™ 800
•    Ekran: 10.1 inča WUXGA (1920 x 1200/224 ppi)
•    Operativni sistem: Android 5.1.1 Lollipop
•    Memorija: 16GB eMMC / 2GB RAM / microSD
•    Kamera: 5MP zadnja / 2MP prednja
•    Baterija: 7,400mAh; Veličina: 254.3 x 161.1 x 7.8mm
•    Težina: 489g
•    Mreža: DL 42 Mbps / UL 5.76Mbps (3G)
•    Povezivanje: LTE Cat. 4 CA / Wi Fi, 802.11 a, b, g, n, ac / A-GPS / USB 2.0
•    Boja: Bronzana
•    Ostalo: Reader Mode / Dual Window / QuickMemo+

* Specifikacije variraju u zavisnosti od tržišta.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.