Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja unapređen 4.0 korisnički interfejs

Beograd, 08. april 2015. godine – LG Electronics (LG) objavio je da će najnoviji korisnički interfejs ove kompanije, LG UX 4.0, biti glavna karakteristika dugo očekivanog LG G4 smart telefona, koji će biti predstavljen krajem meseca. Unapređeno korisničko iskustvo biće jednostavnije i intuitivnije, kako bi se bolje razumele potrebe svih korisnika i kako bi se na iste bolje odgovorilo.

Prvenstveno, LG je unapredio korisničko iskustvo pojednostavljujući dizajn interfejsa i karakteristika samog uređaja. Na primer, kreirana je nova opcija Quick Shot koja omogućava korisnicima da brže fotografišu duplim kuckanjem na pozadinsko dugme dok je ekran isključen. Takođe, unapređena je i opcija Smart Bulletin koja automatski prikuplja važne informacije iz različitih aplikacija i prikazuje ih na jednoj strani.

UX 4.0 korisnicima pruža veću mogućnost i kada se radi o izboru režima rada prilikom fotografisanja – Simple, Basic i Manual koji odgovaraju svim fotografima od amatera do profesionalaca. Unapređena opcija Smart Notice omogućava personalizovane notifikacije o vremenu, putovanjima i svemu drugom analizirajući dnevne rutine korisnika, kao i raspored njihovih putovanja, po potrebi kombinujući ove informacije.

Još jedan primer unapređenog interfejsa uočljiv je u galeriji fotografija koja poseduje opciju da kreira specifične albume u zavisnosti od lokacije i vremena kada je svaka fotografija napravljena. Takođe i opcija Ringtone ID automatski komponuje jedinstveni zvuk zvona za svaki omiljeni kontakt u imeniku.

Verzija    Glavne karakteristike                           Prednost za korisnike
UX 1.0     Quick Memo, QSlide                                Efikasno upravljanje
UX 2.0     KnockON, KnockCodeTM                          Veća pogodnost
UX 3.0     Gesture Shot, Touch & Shoot                   Jednostavnija i lakša upotreba
UX 4.0     Camera Manual Mode, Smart Notice        Personalizovano korisničko iskustvo


Više o novom LG UX 4.0 korisničkom interfesju možete pogledati na sledećem linku: http://youtu.be/Quo5E0xysXU

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company


LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.