Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PREDSTAVLJA UNAPREĐENI STYLER SISTEM ZA ODRŽAVANJE ODEĆE

  • Updated
  • 2017 12. 18

 

Beograd, 18. decembar 2017. godine — Kompanija LG Electronics (LG) će na predstojećem CES 2018 sajmu predstaviti novu, unapređenu verziju Styler sistema za održavanje odeće koji pruža korisnicima mogućnost da održavaju svežinu, miris i čistoću odevnih predmeta i to u udobnosti svog doma ili kancelarije. Unapređeni LG Styler poseduje opciju Wi-Fi povezivanja, koja omogućava korisnicima da upravljaju uređajem sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku.

 

LG Styler sistem za održavanje garderobe pogodan je za širok spektar odeće i predmeta za celu porodicu uključujući osetljive odevne komade poput bluza, kaputa, džempera, formalne garderobe, odeće za bebe, pa i plišanih igračaka. Čak pet odevnih komada može biti očišćeno pomoću Moving Hanger funkcije, dok Pants Crease tehnologija, koja je praktično postavljena sa unutrašnje strane stilizovanih Glass Door vrata može ispraviti nabore na većim pantalonama širine struka i do 48, a dužine do 60 centimetara. Prošireni enterijer obezbeđuje prostor za odevne komade koji zauzimaju više prostora, poput jakni i zimskih kaputa.

 

Korisničko iskustvo na viši nivo podiže i funkcija Wi-Fi povezivanja, koje omogućava preuzimanje prilagođenih ciklusa čišćenja putem smart telefona. Takođe, Styler sistem može slati obaveštenja na korisnikov smart telefon i prikazivati informaciju o količini utrošene energije i završetku ciklusa čišćenja. Za odevne komade sa oznakama NFC, aplikacija može skenirati oznaku i informisati Styler koja je opcija čišćenja za taj komad najefikasnija.

 

Koristeći inovativnu TrueSteam tehnologiju LG Styler pažljivo čisti garderobu i neutralizuje neprijatne mirise, uklanjajući 99,9 odsto grinja i bakterija sa odeće. Dodatak u vidu pokretne vešalice lagano protresa odeću i tako otklanja sa nje sve nabore koji se formiraju tokom tretiranja parom, dok Easy Pants Crease opcija oblikuje finu, oštru liniju niz centar svake noge.

 

"Novi LG Styler je savršeno rešenje za potrošače koji žele da se prikažu na najbolji mogući način, i izgledaju sveže i spremno u svakoj prilici", rekao je Song Dae-hyung, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution. “Nije iznenađenje što je LG Styler otvorio potpuno novu kategoriju na tržištu odeće u zemljama u kojima je nega garderobe ozbiljan posao."

 

Najnoviji LG Styler će biti prikazan na sajmu CES 2018 od 9. do 12. januara na štandu #11100 u Centralnoj sali Kongresnog centra u Las Vegasu (Las Vegas Convention Center).

 

# # #

 

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

 

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha . Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.