Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PREDSTAVLJA UNAPREĐENU LINIJU UREĐAJA ZA ODRŽAVANJE ODEĆE

  • Updated
  • 2017 08. 25

 

Beograd, 25.08.2017. godine - Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na IFA sajmu u Berlinu najnoviju seriju uređaja za održavanje odeće, koja obuhvata i najnovije TWINWash™ mašine za veš. U unapređenu TWINWash liniju implementirane su poslednje inovacije u segmentu tehnologije održavanja odeće, na najbolji način oslikane u novim mašinama za sušenje veša velike efikasnosti i LG Styler sistemu za održavanje odeće.

 

Proširenje TWINWash linije proizvoda odražava posvećenost kompanije LG pružanju efikasnih i praktičnih rešenja za svaki segment domaćinstva. Unapređena serija uključuje modele različitih veličina, od 27-inčnih jedinica velikog kapaciteta do pristupačnijih 24-inčnih modela, tako da korisnici od sada mogu uživati u prednostima inovativnih mašina za veš bez obzira na veličinu njihovog domaćinstva. TWINWash mašina za veš prvi put je predstavljena javnosti u julu 2015. godine kao prva mašina za veš na svetu sa dvostrukim opterećenjem. Danas, TWINWash linija korisnicima nudi inovativne funkcije kao što su TrueSteam™ i TurboWash™ koje omogućavaju uklanjanje gotovo svih alergena[1] i nabora, istovremeno omekšavajući odeću i čineći je mirisnom, uz izuzetne performanse pranja.

 

Pored mašina za veš, kompanija LG nudi i rešenja za sušenje veša za kupce kojima je prioritet energetska efikasnost i udobnost. Novi Classic Dryer model za sušenje veša, opremljen sa LG Inverter Heatpump tehnologijom, umanjuje oštećenja tkanine održavajući nisku temperaturu sušenja, dok istovremeno obezbeđuje više naprednih opcija, kao što su Eco i Speed režim. Visoko efikasan Eco režim štedi energiju i emituje veoma nizak nivo buke uz brže sušenje.

 

LG Styler predstavlja poslednji korak u postupku održavanja odeće. Dizajniran sa ciljem da proces osvežavanja odeće dovede do savršenstva, ovaj uređaj uz pomoć TrueSteam™ tehnologije sa lakoćom sanitizuje odeću, uklanja nabore i neprijatne mirise, čineći je čistom i mirisnom. LG Styler sadrži i Inverter Heatpump tehnologiju, koja se nalazi i u LG mašinama za sušenje veša, kako bi osigurao nežno tretiranje odeće. Osnovna karakteristika ovog uređaja jeste dodatak u vidu pokretne vešalice koja lagano protresa odeću i tako otklanja sa nje sve nabore koji se formiraju tokom tretiranja parom. Easy Pants Crease opcija oblikuje finu, oštru liniju niz centar svake noge. LG Styler sprečava oštećenja tkanine i produžava vek trajanja odeće, bez potrebe za hemijskim čišćenjem.

 

„Vizija kompanije LG usmerena ka kompletnom procesu održavanja odeće, od pranja i sušenja, do osvežavanja, na najbolji način je prikazana kroz najnovije kućne aparate koje ćemo predstaviti na IFA sajmu“, rekla je Song Dae-hiun, predsednica kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Inovativna TWINWash tehnologija u širokom spektru novih proizvoda, pozicionirala nas je kao lidera u pružanju efikasnih rešenja za domaćinstva i zadovoljenje potreba ljudi različitih životnih stilova.“

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet novih LG rešenja za održavanje odeće.

 

[1] Uređaj poseduje sertifikat Britanske fondacije za alergije (BAF) za sposobnost uklanjanja 99,9 posto alergena.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.