Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja uređaje za kuhinju budućnosti na IFA 2016

  • Updated
  • 2016 09. 02

Beograd, 02. septembar 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće posetiocima IFA sajma svoju premium liniju kuhinjskih aparata, koji će zahvaljujući  brojnim inovativnim karakteristikama učiniti da svaka kuhinja bude opremljena do najsitnijeg detalja. 

 

Unapređeni Door-in-Door™ frižider dizajniran je tako da namirnice budu još pristupačnije i bolje organizovane. Njegov ergonomični dizajn eliminiše potrebu za stalnim otvaranjem svih pregrada, smanjujući tako gubitak hladnog vazduha do čak 41 odsto, dok opcije Square Pocket Handle i Hidden Button omogućavaju lakši pristup skladišnom prostoru. Dispanzer za vodu je unapređen, a NatureFRESH opcija održava određene namirnice svežim duže vreme, održavajući optimalni nivo vlažnosti i temperature. Sada sa Dual Door-in-Door™ funkcijom korisnici mogu da uživaju u pogodnosti dve zasebne pregrade i tako još lakše rasporede namirnice.  

 

InstaView Door-in-Door™ karakteristika koja je prvi put predstavljena na LG SIGNATURE frižideru, sada je takođe dostupna i na French-door i Side-by-Side modelima. Knock-on funkcija čini da zasenčena spoljašnja vrata InstaView Door-in-Door frižidera budu providna, i tako omogućavaju korisnicima da imaju lakši pregled svih namirnica u frižideru, bez otvaranja vrata, redukujući tako gubitak hladnog vazduha. Takođe, Wi-Fi Eclipse displej prikazuje temperaturu unutar frižidera i zamrzivača ali i doprinosi estetici uređaja svojim elegantnim dizajnom. 

 

NeoChef™ mikrotalasna pećnica opremljena je jednostavnim i intuitivnim interfejsom, kao i svetlucavim prednjim panelom koji u kombinaciji sa matiranom spoljašnjošću, naglašava minimalistički dizajn ove pećnice. Štaviše, Smart Inverter tehnologija kompanije LG smanjuje vreme potrebno za kuvanje, što omogućava kuvarima i domaćinima da pripremaju ukusnije i zdravije obroke. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ova pećnica zagreva i odmrzava namirnice ravnomerno, a Smart Inverter takođe omogućava i kreativniju kreaciju obroka, poput pravljenja jogurta, topljenja čokolade i pripreme testa. Antibakterisjki EasyClean™ zaštitni sloj NeoChef mikrotalasne pećnice otklanja 99.99 odsto štetnih bakterija uz samo tri brisanja krpom.

 

„IFA je odlična prilika da predstavimo naše najnovije kućne aparate, s obzirom da je ovo mesto gde se sreću najbolji uređaji iz industrije. Napredni kućni aparati kompanije LG zaista nemaju premca kada je u pitanju ispunjavanje potreba modernih korisnika“, rekao je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution.

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da se iz prve ruke uvere u izvanredan kvalitet inovativnih LG kućnih aparata.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .