Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavlja vodeće uređaje za kućnu zabavu na IFA sajmu

Kompanija LG postavlja nove standarde na tržištu audio i video uređaja

Beograd, 24. avgust 2012. – Kompanija LG Electronics je za IFA sajam u Berlinu pripremila veliki broj tehničkih noviteta kada su u pitanju audio i video uređaji kojima dodatno upotpunjuju Smart i 3D ekosistem svojih proizvoda.

„Stručnost koju smo stekli razvijajući 3D tehnologiju primenili smo na širok spektar naših audio i video uređaja, što je samo dodatno učvrstilo kompaniju LG Electronics kada je u pitanje sve što je 3D,“ izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Kompanija LG je sada u poziciji u kojoj ne prati već stvara nove trendove i odgovara na sve potrebe svojih korisnika kada su u pitanju i periferni uređaji, a ne samo televizori“.

BH9520TW trenutno na tržištu predstavlja najsveobuhvatniji kućni bioskop sa 3D zvukom. Četiri 9.1 3D zvučnika dizajnirani su tako da nas obasipaju moćnim zvukom kao da se nalazimo u nekoj od velikih, svetski poznatih operskih sala. LG 3D Sound Zooming tehnologija koristi algoritam koji proizvodi različite dubine zvuka pri pojavljivanju objekata na ekranu 3D televizora. Na taj način, korisnici mogu putem zvuka osetiti svaki pokret na 3D ekranu, čime se stvara potpuno autentično 3D iskustvo. Ovaj model dolazi sa Smart TV funkcijama, omogućujući korisnicima direktan pristup LG Smart ekosistemu. Pristup sadržaju je dodatno poboljšan kroz niz različitih mogućnosti za povezivanje kao što su bluetooth, USB i Wi-Fi. Dodatno, SIMPLINK omogućuje korisnicima da upravljaju celim sistemom pomoću jednog daljinskog upravljača ili putem aplikacije koja je dostupna i za Androiod i za iOS operativne sisteme.

NB3520A je Sound Bar audio sistem koji poseduje bežični subvufer sa bogatim i dubokim basovima koji stvaraju osećaj kao iz bioskopa čak i na malom prostoru. Jednostavan dizajn se odlično uklapa u moderan dom. Muziku možete puštati direktno sa smart telefona ili tableta, zahvaljujući Bluetooth konekciji.

SP820 Smart TV Upgrader koji podiže običan TV uređaj na sledeći nivo, stvarajući od njega Smart televizor. Omogućava instant pristup velikoj zbirci sadržaja i aplikacija kojima je značajno unapređena kućna zabava. SP820 dolazi sa čuvenim LG Magic Re-mote daljinskim upravljačem koji olakšava navigaciju kroz brojne pametne funkcije, aplikacije i sadržaje. Odlična funkcionalnost praćena je podjednako impresivnim dizajnom koji se uklapa u svaki enterijer.

HR929S i HR929D blu-ray plejeri omogućuju i snimanje i emitovanje HD sadržaja kao i potpunu Smart TV funkcionalnost. Zahvaljujući Wi-Fi Direct™ i DLNA tehnologiji korisnici imaju pristup multimedijalnom sadržaju sačuvanom na uređajima poput laptopa, kućnih računara i smart telefona. BP620 Smart blu-ray plejer dobio je odlične kritike specijalizovanih medija i to sa razlogom. Ovaj uređaj podiže multimedijalno iskustvo na potpuno novi nivo zahvaljujući Smart funkcijama i bežičnom povezivanju sa eksternim uređajima.

LG Electronics će na IFA sajmu u Berlinu predstaviti i ND5520 Docking Speaker uređaj, koji je zasnovan na AirPlay tehnologiji i može bežično emitovati muziku i sa Apple i sa Android uređaja.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.