Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG prelazi na Web 2.0

  • Updated
  • 2010 02. 01

Izmenjena glavna stranica korporativnog internet sajta kompanije LG u Srbiji dočekuje posetioce sa interaktivnim interfejsom i proširenim sadržajem

 

Beograd, 1. februar 2010. – Izgled i sadržaj internet prezentacije kompanije LG u Srbiji na adresi www.lge.rs je promenjen. Redizajnirana po svetskim trendovima, glavna stranica nudi ažurirane korporativne vesti i informacije o proizvodima u web 2.0 formatu, dok jednostavan korisnički interfejs omogućava laku navigaciju i korišćenje, baš kao što  važi i za sve LG proizvode. 

Internet prezentacija kompanije LG u Srbiji nudi korisne i interesantne informacije o kompaniji u novom formatu. Tu se, na  primer, mogu pročitati informacije o najvažnijim događajima u istoriji kompanije LG Electronics, korporativnim ciljevima,  pet poslovnih sekcija ili o korejskom rukovodstvu LG korporacije. Kompanija informiše i o internacionalnim sponzorstvima ipraksi korporativne društvene odgovornosti, a nudi i mogućnost prijavljivanja za lokalni LG bilten. Ovde se mogu pronaći  objave u vezi sa zaposlenjem u srpskom ogranku kompanije, kao i u LG Electronics-u širom sveta.

Posetioci mogu pročitati detaljne informacije o proizvodima na glavnoj stranici i podeliti ih sa svojim kontaktima putem  popularnih socijalnih mreža poput Fejsbuka. Pored tehničkih informacija, stranice o pojedinačnim proizvodima nude i liste korisnih stranica i testova proizvoda, kako bi korisniku pomogle da dođe do željene informacije. Jedna od najvećih novina na sajtu je i stranica „Gde kupiti” na kojoj možete saznati gde možete da kupite svaki od LG proizvoda, kao i pogledati mapu na kojoj je obeleženo prodajno mesto. Kompanija obraća posebnu pažnju na zadovoljstvo kupaca i nakon prodaje proizvoda, dajući informacije o garancijama i korisničkom servisu.

  

   Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE sačinjava pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

 

KONTAKT:

Executive Group

PR agencija LG Electronics za Srbiju

Igor Savić

+381 60 707 1035

igor_savic@executivegroup.co.rs