Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PROFESIONALNI DISPLEJI INTEGRISANI SA CISCO SISTEMIMA ZA POUZDANE VIDEO KONFERENCIJE

  • Updated
  • 2018 07. 31


Beograd
, 31. jul 2018. godine – Kompanija LG Electronics (LG) najavila je značajno unapređenje proizvoda u oblasti video konferencija za korporativne sale za sastanke. Šest modela LG Ultra HD ekrana i dvadeset modela LG Full HD ekrana sada su u potpunosti kompatibilni sa Cisco Room Kit, Room Kit Plus i Cisco SX serijom, koja uključuje SX10, SX20 i SX80. Ovo omogućava zaposlenima koji rade u različitim zemljama da efikasno komuniciraju jedni sa drugima, a da ih ne sputavaju tehnološka ograničenja ili zamućene slike.

 

Snage LG displeja i Cisco mrežne tehnologije kombinuju se za kreiranje idealnog rešenja za video konferencije, distribuciju i prezentaciju sadržaja. To podrazumeva pouzdane i velike sisteme za saradnju na internetu zajedno sa ekranima koji pokazuju najbolji mogući sadržaj. Zajedno, nude jedinstvene karakteristike: odličnu boju za video formate i prezentacije, integrisanu automatsku konfiguraciju bez dodira, automatski unos označavanja za brzo prepoznavanje i nepogrešivu sinhronizaciju kroz detekciju niske latencije.

 

LG modeli koji su kompatibilni sa Cisco Rook Kit su Ultra HD 49”-98” UH5 opsega i Full HD 32”-65” displeji (od 32SM5 do 65SM5). To znači da postoje modeli za svaku prostoriju za sastanke. Svi LG profesionalni displeji poseduju tehnologiju In-Plane Switching (IPS), omogućujući da se živopisne i precizne boje pravilno pokazuju iz bilo kog ugla. IPS poseduje mogućnost brzog oporavka tečnog kristala. Pored toga, Full HD modeli su dobro poznati po svojim neverovatno živopisnim bojama i preciznim detaljima.

 

Saradnja između kompanija Cisco i LG dovela je do korisničkog sistema sa automatskom integracijom i postavkom bez-dodira: čim LG displej detektuje da je Cisco uređaj povezan sa HDMI portom, on će se konfigurisati i kalibrirati kako bi se izbegli konfiguracijski problemi. LG profesionalni ekrani automatski se prilagođavaju sa Cisco Room Kits nakon prve upotrebe. Podržavaju sve napredne funkcije putem Cisco Touch 10 kontrolera, bilo da se radi o žičnom ili bežičnom izvoru, video zapisu, sadržaju uživo ili jednostavno pojedinačnim razgovorima. Osim automatskog podešavanja, LG i Cisco razvili su mogućnost praćenja i prijave statusa svakog uređaja, uključujući i ekran, preko Codec i jednog HDMI kabla. 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.