Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG proširio svoju liniju wireless audio proizvoda

Beograd, 21. avgust 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) obogatila je svoju kolekciju wireless audio uređaja sa dva nova bluetooth zvučnika, koje će premijerno predstaviti na IFA sajmu 2015 u Berlinu. Music Flow P5 i SoundPop 360 kreirani su za korisnike koji žele praktičan, nosivi uređaj, bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet zvuka.

LG Music Flow P5 proizvodi veoma snažan zvuk, a kao član Smart Music Flow serije, podržava Auto Music Play funkciju, koja omogućava automatsko puštanje muzike kada detektuje izvora zvuka u blizini. Njegova baterija sa mogućnošću punjenja omogućava 15 sati kontinuiranog rada, što je više nego dovoljno za ceo dan korišćenja.

U skladu sa željama korisnika koji aktivno slušaju muziku, kompanija LG dizajnirala je SoundPop 360 kao uređaj koji je izuzetno lak za prenošenje. Nekonvencionalan dizajn ovog zvučnika inspirisan je oblikom termosa za kafu, što ga čini idealnim za svaki enterijer, uklapajući se uz nameštaj i ostale kućne aparate.

Iako mali, SoundPop 360 omogućava emitovanje snažnog zvuka, što je rezultat bliske saradnje kompanija LG Home Entertainment i LG Mobile Communications. Cilindrični zvučnik poseduje opseg od 360 stepeni, što omogućava da muzika zvuči vrhunski, bez obzira na to u kom delu prostorije se nalazi korisnik. Savršen je za veliki broj ljudi koji sluša muziku, a baterija koja traje i do 20 sati omogućava da žurka traje duboko u noć.

Oba uređaja poseduju napredne funkcije jedinstvene za audio proizvode kompanije LG. Multi Point omogućava zvučnicima da se povezuju sa više bluetooth uređaja istovremeno, kako bi dva korisnika mogla simultano da kontrolišu uređaje i dele muziku. Nasuprot tome, Dual Play funkcija omogućava korisnicima da povežu dva LG bluetooth zvučnika sa jednim mobilnim uređajem, dok TV Sound Sync omogućava povezivanje sa televizorima koji poseduju bluetooth opciju kako bi korisnici imali priliku da nasamo gledaju i slušaju sadržaj.

„Kao lider u oblasti Interneta stvari (Internet of things, IOT), želimo da podstaknemo razvoj ovog koncepta i u domenu audio uređaja, pokretanjem inovativnog audio ekosistema. Kako bismo to postigli, nastavljamo da inkorporiramo u naše uređaje najkvalitetniju audio tehnologiju, kao i napredne mrežne sisteme koji povezuju kompletan asortiman naših wireless audio proizvoda. Ove inovativne tehnologije koje menjaju način na koji korisnici doživljavaju muziku upravo se nalaze u LG Music flow zvučnicima“, izjavio je Min Byung-hoon, viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment.

Proširena serija bluetooth zvučnika kao i specijalno izdanje Music flow P5 uređaja biće izloženi na IFA sajmu 2015, od 4. do 9. septembra, na štandu kompanije LG, u hali 18.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.