Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG PROŠIRUJE SIGNATURE SERIJU ULTRA PREMIUM PROIZVODA

  • Updated
  • 2018 08. 27


Beograd, 27
. avgust 2018. godine – Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2018 u Berlinu predstaviti proširen asortiman LG SIGNATURE serije ultra premium proizvoda, sa dodatkom vinske vitrine, mašine za sušenje veša i frižidera sa zamrzivačem dole.

 

Koncept The Art of Essence bio je inspiracija za filozofiju brenda LG SIGNATURE, koji je lansiran 2016. godine. Iz proizvoda LG SIGNATURE serije uklonjene su sve karakteristike koje nisu u skladu sa duhom brenda, što za rezultat ima moderan i elegantan izgled proizvoda najvišeg kvaliteta koji svojim vlasnicima pružaju osećaj ekskluzivnosti.

 

U elegantan metalni okvir ekskluzivne LG SIGNATURE vinske vitrine staje 65 flaša i ona se odlikuje brojnim inovativnim tehnologijama poput Multi Temperature Control koja stvara idealne uslove za čuvanje različitih vrsta vina. Fioka frižidera u vinskoj vitrini sa Automatic Lift funkcijom omogućava lak pristup vinu koje se nalazi unutra pritiskom na dugme. Vinska vitrina dolazi sa funkcijom prepoznavanja glasa, vratima koja se automatski otvaraju kada joj se približite i Knock-On funkcijom koja omogućava paljenje unutrašnjeg osvetljenja i pogled kroz zatamnjeno staklo bez otvaranja vrata, kako bi se izbegla nepoželjna fluktuacija temperature i ulazak štetne sunčeve svetlosti.

 

Ekskluzivna mašina za sušenje veša pridružiće se po prvi put ove godine LG SIGNATURE seriji. Mašina za sušenje veša kapaciteta od 10 kilograma detektuje količinu veša u bubnju i prema tome prilagođava podešavanja, bez intervencije korisnika. Funkcija brzog sušenja dopunjena je naprednim Condenser Automatic Cleansing sistemom koji koristi mlaz vode da bi očistio nagomilanu prljavštinu, čime mašini omogućava da održava maksimalnu efikasnost rada.

 

Novi LG SIGNATURE frižider sa donjim zamrzivačem odlikuje se nizom naprednih funkcija uključujući Automatic Lift kojom se fioka podiže na nivo očiju za lakši pristup sadržaju. Poboljšana funkcija automatskog otvaranja vrata oseća kada joj se približite i automatski otvara vrata dvaput šire nego ranije, što je zaista korisno kada su vam ruke pune namirnica.

 

Kako bi demonstrirao estetiku i naprednu tehnologiju vinske vitrine, LG SIGNATURE je sklopio partnerstvo sa Džejmsom Saklingom, istaknutom ličnošću u međunarodnoj zajednici stručnjaka za vino, čije recenzije imaju dobru reputaciju među širokom publikom. Gospodin Sakling će biti domaćin više sesija degustacije vina za VIP goste na štandu LG SIGNATURE na Messe Berlin 30. i 31. avgusta, gde će se demonstrirati sposobnost vinske vitrine da očuva ili poboljša ukus vina. Vinari iz francuske vinarije Lou Dumont takođe će biti prisutni sa vrhunskom kolekcijom najbolje ponude.

 

„Kombinacija prelepog dizajna i najnovijih tehnologija uz vernost suštini proizvoda jeste ono što odlikuje LG SIGNATURE ”, izjavio je Song Dae-hyun, predsednik kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Proširenje naše kolekcije LG SIGNATURE na sedam proizvoda omogućava još većem broju kupaca da iskuse užitak posedovanja kućnog uređaja koji je nalik umetničkom delu.”

 

Posetioci štanda LG-a u hali 18 tokom sajma IFA imaće priliku da lično vide najnovije proizvode iz asortimana LG SIGNATURE serije. 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite.