Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG proširuje svoju saradnju sa Formulom 1™ kroz podršku virgin racing timu

  • Updated
  • 2010 06. 14

Beograd, 14. jun 2010. - LG Electronics (LG), svetski lider i tehnološki inovator na tržištu elektronike, proširio je svoju saradnju sa Formulom 1™ kako bi podržao Virgin Racing tim.

Pored toga što je globalni i tehnološki partner Formule 1™ od početka sezone 2009, LG je postao i zvanični snabdevač tima Virgin Racing, kao i tima Lotus Racing i proizvođača motora Cosworth.

LG je priključio tim Virgin Racing svom programu podrške kroz obezbeđivanje proizvoda na stazama i u fabrici tima. Virgin Racing je jedan od tri nova tima koji su ušli u konkurenciju ove sezone za FIA Formula One World Championship™, čime se jedan od najpoznatijih multi-servis brendova pridružio ovom sportu.

Graeme Lowdon, generalni direktor Virgin Racing-a izjavio je: „Oduševljeni smo zbog saradnje sa LG-em. Ne samo da LG ima neverovatan spektar proizvoda u svom portfoliju, nego je i pionir najsavremenije tehnologije, čineći savršen spoj sa Virgin Racing timom. Virgin Racing već koristi LG proizvode, kako na Grand Prix-u, tako i u fabrici u Dinnington-u, što našu saradnju čini potpuno integrisanim partnerstvom, koje će se, nadamo se, nastaviti i u godinama pred nama.”

Poslednji potez LG-a predstavlja nastavak napora kompanije da podrži manje, mlađe timove dok pronalaze svoj put ka vrhu auto-moto sporta. Andrew Barrett, potpredsednik Globalnog Sponzorstva za LG Electronics je dodao: „Veoma nam je drago da objavimo početak novog partnerstva. Virgin Racing predstavlja snažan brend u Formuli 1™ i mi u LG-u ćemo rado podržati napore tima u svojoj prvoj godini takmičenja u samom vrhu ovog sporta. Virgin Racing naporno radi kako bi osigurao najviši nivo performansi, što je upravo bio motiv kompanije LG da pomogne ovom timu, sledeći tako svoje uverenje - Life’s Good kroz tehnologiju.”

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.