Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG roboti biće atrakcija ovogodišnjeg CES sajma

  • Updated
  • 2017 01. 05

Beograd, 05. januar 2017. godine – Kompanija LG Electronics će na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike, CES 2017, u Las Vegasu pretpremijerno predstaviti svoju unapređenu liniju robota i svojih inovacija iz oblasti veštačke inteligencije. Uz moćnu analitičku snagu obrade, LG linija robota moći će da upravlja u složenim okruženjima i otkrije najefikasnije načine da ispuni kompleksne zadatke, čineći život korisnika lakšim.

 

Inovacije koje su već primenjene na LG HOM-BOT automatskom usisivaču, po prvi put će biti iskorišćene i na uređajima koji ne služe isključivo za čišćenje. Tehnologija veštačke inteligencije omogućiće ovim pametnim aparatima da funkcionišu u kući, ali i na otvorenom:

 

• LG Hub Robot kreiran je za kućnu upotrebu i služi kao pametna kućna kapija, ali i kao lični asistent svojih korisnika.

• Drugi robot koji će doživeti pretpremijeru na sajmu CES 2017 demonstriraće svoje mogućnosti održavanja dvorišta i bašte.

• Linija robota uključiće i modele dizajnirane za komercijalnu upotrebu na javnim mestima, kao što su aerodromi i hoteli, kako bi putnicima pružili bolje iskustvo.

 

Nova kolekcija robota kompanije LG biće izložena na LG štandu (Las Vegas Convention Center Booth #11100, Central Hall). Za više informacija o proizvodima koje će kompanija LG predstaviti na sajmu CES 2017 posetite www.LGnewsroom.com/CES2017.

 
 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.