Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG sa tri nova proizvoda dodaje još dimenzija u 3D

  • Updated
  • 2010 07. 21

Sasvim novi doživaljaj 3D gejminga i gledanja kućnog bioskopa

Beograd, 21. jul 2010. – LG Electronics (LG) je predstavio LG R590 3D, svoj prvi 3D notebook kompjuter, koji pruža sve prednosti 3D tehnologije kroz prenosivi portabl uređaj. Pored 3D notebook kompjutera, LG je predstavio i 3D monitor kao i 3D projektor, i na taj način ponudio kompletan paket 3D proizvoda za igranje igrica i gledanje filmova kod kuće.

Prvi 3D notebook LG R590 3D
Kako bi kreirao optimalni 3D doživljaj bez potrebe za baferingom, LG R590 3D sa ekranom od 15.6 inča pokreće Intel® Core™ i7 procesor sa HM55 čipsetom i NVIDIA® GeForce® GT335M grafičkom karticom, uključujući i 1GB DDR3 video memorije.

Novi notebook kompjuter kompanije LG karakteriše SRS Tru-Surround HD zvuk koji pruža još uzbudljiviji 3D doživljaj, dok opcija Blu-ray drajva omogućava prikaz HD filmova u 2D i 3D formatima. Dodatak ovome je i TriDef softver koji simultano prebacuje 2D video sadržaj u 3D. Polarizovane naočare, koje su sastavni deo paketa, upotpunjuju gledanje 3D sadržaja, a zbog činjenice da ne sadrže baterije tanke su i lagane za nošenje sa notebook računarima.

Prvi 3D notebook kompjuter kompanije LG biće dostupan u Koreji ovog meseca a narednih nekoliko nedelja biće predstavljen širom sveta.

3D gejming monitor W63D
Monitor model W63D 3D kompanije LG razvijen je upravo za ljude koji vole da igraju video igrice na kompjuterima, popularno - gejmere. Sa ful HD, 70.000:1 kontrastom i 120Hz brzinom osvežavanja (refresh rate), W63D nudi oštar kvalitet slike i bogatstvo boja. Zahvaljujući bakarnom panelu elektroda, W63D dostiže izuzetno visok stepen osvetljenja od 400 cd/m².

Brzinom prikaza od 172Hz u sekundi, W63D smanjuje zamućenost slike koja se ponekada može pojaviti tokom brzih sekvenci akcionih kadrova. Oštriji i realniji prikaz akcije značajno smanjuje zamor očiju tokom dužih perioda korišćenja, odnosno gledanja.

Ovaj monitor nudi opciju namenjenu gejmingu i nazvanu G-mode koja optimizuje proces igranja igrica. Auto Bright Control opcija umanjuje zamaranje očiju a Aspect Ratio Control funkcija eliminiše distorziju u svim dimenzijama slike. Funkcija SRS Tru-Surround HD pruža najbolji mogući audio efekat, a Thru Mode apsolutno jasnu sliku čak i u najbržim akcionim kadrovima.

Prodaja modela W63D u ovom trenutku počinje na tržištima širom sveta.

CF3D: Prvi Full HD 3D projektor sa jednim objektivom
Još jedan dodatak 3D paleti proizvoda kompanije LG jeste CF3D, jedini svetski 3D projektor koji koristi polarizovane naočare i projektuje full HD sliku kroz jedan objektiv. CF3D nudi pravi bioskopski doživljaj sa maksimalnom veličinom projektovane slike od 200 inča. Kroz nivo osvetljenja 3D prikaza od 1250 ANSI lumena (2500 ANSI u 2D projekciji) i kontrastom od 7.000:1, CF3D projektuje superiornu sliku koja pruža gledaocima jedinstveno iskustvo. CF3D dolazi u paketu sa šest pari polarizovanih naočara tako da vaši prijatelji i porodica mogu zajedno da uživaju u 3D doživljaju.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.