Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG SE NA SAJMU IFA 2018 FOKUSIRA NA GEJMING NOVOM SERIJOM ULTRAGEAR™ MONITORIMA

  • Updated
  • 2018 08. 28


Beograd
, 28. avgust 2018. godine – Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu IFA 2018 koji se održava u Berlinu ove nedelje demonstrirati svoju posvećenost gejming tehnologiji najavom novih UltraGear™ monitora. Unapređeni monitori podižu doživljaj uranjanja na novi nivo zahvaljujući snažnim performansama, vrhunskom kvalitetu slike i brzoj frekvenciji osvežavanja. Ovi faktori u kombinaciji sa 21:9 UltraWide™ ekranom i elegantnim dizajnom stvaraju uranjajuće polje za igru koje unapređuje iskustvo gejminga.

 

Kompanija LG je već duže vreme prepoznata po svojim monitorima, zahvaljujući LG UltraFine™, najboljem prikazu slike u klasi, i inovativnim karakteristikama koje unapređuju funkcionalnost LG 21:9 UltraWide™ monitora. Naziv nove serije gejming koja obezbeđuje najbolji nivo zabave visokih performansi je UltraGear, a optimalan kvalitet slike i munjevita brzina obrade čini ovi monitore idealnim za sve žanrove kompjuterskih igara. Asortiman LG UltraGear monitora gejmerima daje prednost kako bi mogli da igraju na najvišem nivou, a to bi u gejmingu moglo da znači razliku između pobede i risponovanja.

 

Vodeći UltraGear model 34GK950G odlikuje se najmoćnijim karakteristikama u asortimanu sa neprikosnovenim kvalitetom slike zahvaljujući Nano IPS displej tehnologiji koja pokriva 98 odsto prostora boja DCI-P3. Displej dodatno precizno reprodukuje boje u preko 135 odsto prostora boja sRGB. Sa ugrađenom tehnologijom grafičke obrade NVIDIA G-SyncTM, UltraGear 34GK950G pruža glatko kretanje bez cepanja ili kočenja. Štaviše, njegova visoka frekvencija osvežavanja slike od 120Hz (overklokovana) znači da se predmeti prikazuju jasnije u cilju nesmetanog igranja i besprekorne vizuelne fluidnosti.

 

Sa svojim uranjajućim displejom od 34 inča i kristalno jasnim UltraWide QHD (3440 x 1440) prikazom slike, LG monitor je dobitnik Red Dot nagrade za dizajn za 2018. Svojim širokim formatom prikaza slike od 21:9 gejmingu daje filmski osećaj, pružajući korisnicima novi pogled na njihove omiljene igre. Zahvaljujući širokom formatu UltraGear 34GK950G-a lakše je videti detalje sa strane koji bi se obično propustili, dok je zahvaljujući njegovom ultra tankom okviru lakše povezati više monitora. Dodatno, gejmeri mogu da stvore jedinstvenu atmosferu pomoću Sphere Lighting-a sa šest podešavanja boja koja će odgovarati svakoj igrici ili filmu.

 

„LG monitori već godinama postavljaju standarde u industriji i to će se nastaviti sa LG UltraGear serijom,” izjavio je Chang Ik-hwan, rukovodilac Sektora za IT biznis kompanije LG. „Najava naših UltraGear monitora na najvećem evropskom događaju u industriji demonstracija je našeg samopouzdanja i entuzijazma vezano za ovaj novi brend.” 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.