Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG slavi pedeseti rođendan

  • Updated
  • 2008 11. 05
LG nekad i sad

Oktobar, 2008. – Kompanija LG Electronics beleži pedesetu godišnjicu postojanja. Osnovana je 1958. godine a danas spada u vodeće svetske proizvođače elektronskih uređaja, zahvaljujući elegantno dizajniranim proizvodima kombinovanim sa poslednjim tehnološkim dostignućima. Južnokorejski proizvođač je, počevši proizvodnju od nule pre pedeset godina, stvorio elektronskog giganta. Iz tog razloga može biti ponosan na svoj uspeh i proizvode koji su izlazili iz njegovih fabrika tokom poslednjih pedeset godina. Pogledajmo provo najnovije proizvode.

Nekad i sad…
Prethodnik LG-ja osnovan je 1958. godine pod imenom “Goldstar”. Godinu dana kasnije kompanija je napravila prvi korejski radio.

LG je prvi u Koreji koristio komponente domaće proizvodnje i stvorio je elektronsku industriju za manje od godinu dana. Danas vodeći korejski elektronski gigant ima 82 predstavništva širom sveta.

Namera LG-ja je da nam svojim umetnički dizajniranim i visokokvalitetnim kućnim aparatima olakša svakodnevni život i učini ga uzbudljivijim i zanimljivijim. Danas je LG vodeći svetski proizvođač klima uređaja, usisivača, mikrotalasnih pećnica, frižidera, mašina za pranje veša i ostalih kućnih aparata.

LG-jeva najnovija mikrotalasna rerna, “Solar Cube”, nudi 4 različita načina za spremanje hrane, prilagođena brzom tempu svakodnevnog života, zahvaljujući kojima se hrana sprema 4 puta brže nego u konvencionalnim rernama.

Proizvodi potrošačke elektronike su prava umetnička dela. Za veliki uspeh proizvoda, pored vrhunske tehnologije, svakako je zaslužan i čist, elegantan dizajn u koji LG mnogo ulaže. LG je prvo napravio pomake na polju TV tehnologija svojim brojnim modelima plazma i LCD televizora monitora.

Bez kompromisa. Dizajn ne predstavlja dodatni trošak ni za jedan od proizvoda.wall-mountable Vertikalni DVD plejer je odličan primer za to, nudeći široku ponudu formata u kojima može da radi, a, pritom je i veoma dekorativanan u enterijeru u kom se nalazi.

Najšire poznati, LG-jevi mobilni telefoni su glavni razlog sadašnje popularnosti brednda LG. Profesionalni dizajneri su prikazali proizovde kao što su modeli mobilnih telefona “Viewty”, “PRADA phone by LG” i high-tech “LG Renoir”, full touch screen telefon sa kamerom od 8 megapiksela.