Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG smart audio sistem za automobile

Audio sistemi za automobile, LG LCF810 i LG LCS710, jedini na svetu poseduju mogućnost povezivanja sa smart telefonima uz pomoć LG Car Audio WiCS aplikacije

Beograd, 10. oktobar 2011. - LG Electronics (LG) predstavio je prvi audio sistem za automobile na svetu koji poseduje mogućnost povezivanja sa smart telefonima. Dva nova uređaja, LCF810 i LCS710, dolaze u paketu sa aplikacijom za smart telefone, koja omogućava putnicima da upravljaju audio sistemom sa bilo kog mesta u automobilu, bez asistencije vozača. Bluetooth aplikacija, LG Car Audio WiCS (Wireless Control & Sync), napravljena je i za Android i iOS operativni sistem. LCF810 i LCS710 poseduju gotovo identične karakteristike. Jedina, veća razlika je u vrsti LCD ekrana. Naime, LCF810 poseduje trolinijski, dok LCS710 dvolinijski LCD ekran. Oba audio sistema reprodukuju MP3 i WMA audio formate, smeštene na CD diskovima, USB Flash memorijama, SD karticama, eksternim hard diskovima i iPhone, odnosno iPod uređajima.

Aplikacija LG Car Audio WiCS omogućava korisnicima jednostavno upravljanje svim opcijama audio sistema, pa se tako mogu birati različite opcije iz glavnog menija, podešavati jačina zvuka ili kreirati liste žaljenih pesama. LG Car Audio WiCS nudi mogućnost snimanja svih medijskih formata i sadržaja sa radija na USB Flash memoriju. Takođe, preko smart telefona se mogu podešavati i ekvilajzeri, frekvencija sabvufer sistema, kao i nivo svetlosti LCD ekrana.

Uvođenje WiCS tehnologije u audio sisteme za automobile deo je opštih nastojanja kompanije LG da poboljša smart funkcije svojih proizvoda, kao i mogućnosti njihovog međusobnog povezivanja.

„Kompanija LG Electronics stremi ka inovacijama. Tako smo, sa modelima LCF810 i LCS710, želeli da ponudimo najnapredniji i najpraktičniji audio sistem za automobile, čiji je sastavni deo WiCS tehnologija”, izjavio je June Kim, potpredsednik Car Infotainment poslovne jedinice kompanije LG. „Ovi modeli sa WiCS tehnologijom, predstavljaju samo početak naših planova kada je u pitanju povezivanje audio sistema i smart telefona. Trenutno razvijamo mnoštvo tehnologija koje će dalje podstaći ovaj razvoj i uvesti jedan sasvim inovativni pravac u proizvodnji audio sistema za automobile“, dodao je Kim.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.