Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Smart+ televizor prodat u milion primeraka za samo tri meseca

Beograd, 05. jun 2014. godine – Kompanija LG Electronics objavila je da je nakon lansiranja Smart+ televizora, koji koristi WebOS platformu, u martu ove godine do sada prodato više od million primeraka. Zahvaljujući svojim jedinstvenim i inovativnim performansama, LG očekuje da do polovine 2015. godine prodaja ovog proizvoda dostigne brojku od čak 10 miliona jedinica.

„Dostizanje miliona prodatih Smart+ televizora za samo tri meseca je izvanredan uspeh“, izvjavio je ovim povodom In-kyu Lee, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore u okviru kompanije LG Electronics Home Entertainment, dodavši da se njihova odluka da proizvedu smart televizore sa webOS platformom pokazala kao pravi potez.

Kompanija LG takođe planira da proširi mrežu specijalizovanih radnji gde bi potencijalni korisnici mogli da iz prve ruke iskuse sve ono što nudi LG Smart+ TV platforma. Ovaj model je zagolicao pažnju potrošača jer je kreiran tako da im apsolutno olakša svakodnevno korišćenje zahvaljujući naprednim opcijama, kao što su Simple Switching, Simple Discovery i Simple Connection.

LG Smart+ televizor je dobio zvanične sertifikate i od strane međunarodno priznatih organizacija, kao što Underwriters Laboratories i Intertek. Obe institucije, koje predstavljaju najznačajnija tela ove vrste u industriji potrošačke elektronike, okarakterisale su ovaj uređaj kao značajno tehnološko dostignuće i prekretnicu u razvoju smart televizora.
     
                                                              ###
Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.