Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Steam Direct Drive

  • Updated
  • 2009 01. 29
Ekološke mašine za pranje vešaOdgovarajući na imperativ današnjice, ekološke zahteve i potrebe kupaca, kompanija LG Electronics u svoju ponudu uključila je i liniju štedljivih mašina za pranje veša. Linija Steam Direct Drive veš mašina troši mnogo manje energije (21% manje potrošnje struje) i izvrsno pere veš bez mnogo buke. Pranje uz pomoć pare omogućava mnogo bolje uklanjanje čestica prljavštine i neprijatnih mirisa, zbog sposobnosti pare da efikasnije prodre u tkaninu u odnosu na vodu. Ovime trošite i do 29% manje vode prilikom pranja. Zahvaljujući motoru koji je direktno povezan na bubanj (bez kaiša) LG veš mašina radi bez ikakvih vibracija i buke. Upravljanje uređajem olakšava veliki i pregledan LCD displej sa pozadinskim osvetljenjem sa menijem na srpskom jeziku. Tradicionalno za LG, uređaji su vrhunskog dizajna, i pored klasične bele, dostupne su i u plavoj, srebrnoj, ružičastoj, vinsko crvenoj i čak crnoj boji, tako da se lako mogu uklopiti u enterijer bilo kog modernog kupatila. Sve to uz garanciju od 10 godina!


# # #


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera I sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com


O kompaniji LG Electronics Home Appliance
LG Electronics Home Appliance Company, je inovator u indistriji kućnih uređaja koji nudi najzdravije ekološke proizvode uz savršen spoj vruhnske tehnologije i dizajna koji postavlja nove standarde, nudeći kompletna rešenja za unapređenje svakodnevnog života. Proizvodi LG Electronics-a kao što su frižideri, mašine za pranje veša i sudova, uređaji za kuvanje, usisivači i ostali ugradni elementi dizajnirani su da zadovolje potrebe potrošača širom sveta. LG-jeve inovativne tehnologije, uz njihovu praktičnu primenu, kao što je prvi interaktivni frižider na svetu, mašina za pranje veša na paru i kombinacija rerne i mikrotalasne pećnice postavile su nove trendove u industriji kućnih uređaja i na taj način učvrstile LG-jevu lidersku poziciju u svetu.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs