Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Styler uređaji na bazi veštačke inteligencije na IFA sajmu

  • Updated
  • 2018 08. 15


Beograd, 15. avgust 2018. godine
LG Electronics (LG) će predstaviti napredne modele svog revolucionarnog sistema za brigu o odeći Styler na sajmu IFA 2018. I Styler ThinQ i Styler Mirrored Glass Door poseduju jedinstvene karakteristike kojima se olakšava upotreba i postiže viši nivo čistoće, higijene i elegancije odeće. Korisnici mogu da kontrolišu Styler ThinQ pomoću glasovnih komandi, dok Styler Mirrored Glass Door obezbeđuje maksimalnu funkcionalnost kod kuće.

 

Novi LG Styler ThinQ i LG Styler Mirrored Glass Door poseduju visoke performanse i naprednu tehnologiju prvobitnog Styler-a. Sa TrueSteam™-om, novi modeli Styler-a nastavljaju da obezbeđuju čistoću i higijenu odeće eliminacijom preko 99,9 odsto bacila i bakterija na standardnoj odeći.* Pokretna vešalica za odeću bukvalno sa odeće stresa manje nabore i neprijatne mirise, dok funkcija Pants Crease Care otklanja nabore na pantalonama i ostavlja savršenu crtu duž svake nogavice. Zahvaljujući funkciji Gentle Dry, Styler brže i nežnije suši osetljive tkanine.

 

Sa LG-jevom ekskluzivnom platformom veštačke inteligencije DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava viši stepen kontrole putem glasovnih komandi. Dovoljno je da kažete: „Hi LG” da biste aktivirali Styler. Pomoću glasa, korisnici mogu da pale i gase LG Styler ThinQ, odaberu i otpočnu ciklus čišćenja, provere da li postoje problemi i čak dobiju preporuku koji je ciklus najbolji.

 

LG Styler Mirrored Glass Door dobro se slaže sa bilo kojim kućnim dekorom s obzirom na vrhunski dizajn, visok stepen funkcionalnosti i optimalnu efikasnost. Ovaj atraktivni proizvod poseduje praktična reflektujuća vrata zahvaljujući kojima se slaže sa bilo kojim nameštajem i prostorijom, uz istu veliku snagu čišćenja kao i Styler ThinQ.

 

LG je ponosan lider u uvođenju novih tehnologija u brizi o odeći pomoću proizvoda kao što je Styler, koji je opremljen naprednim osnovnim tehnologijama koje je LG prvi razvio,” izjavio je Song Dae-hjun, predsednik kompanije LG Electronics and Home Appliance & Air Solution. „LG će nastaviti da radi na unapređenju praktičnosti svojih proizvoda i da realizuje celovita lifestyle rešenja sa novim funkcijama i tehnologijama”.

 

Posetioci štanda LG-ja na sajmu IFA, u Hali 18 u Messe Berlinu, od 31. avgusta do 5. septembra, imaće priliku da lično vide prošireni asortiman proizvoda Styler i drugih inovacija namenjenih domu.

 

______________________________________________________

* Sertifikovano od strane Britanske fondacije za alergije kao više od 99,9 odsto efikasno u saniranju i smanjenju bakterija uz TrueSteam™ .

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution 

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.