Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG u Srbiju donosi štedljive veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom

Beograd, 16. maj 2012. – LG Electronics (LG) je predstavio na tržištu Srbije veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom, koja omogućava šest različitih tipova kretanja prilagođenih svim tipovima tkanine. Napredna tehnologija i izdržljiv Direct Drive motor, koji poseduje garanciju od čak 10 godina, povećava pouzdanost veš mašine i unapređuje njenu energetsku efikasnost, uz čak 30 odsto manju potrošnju u odnosu na konvencionalne modele.

Dok većina mašina sa prednjim punjenjem ima samo jedan pokret – okretanje,  LG 6 Motion tehnologija omogućava bubnju da prilagodi svako opterećenje kombinacijom šest jedinstvenih pokreta: prevrtanje, ceđenje, ručno pranje, dubinsko čišćenje, filtriranje i kotrljanje. Akcenat je na korisnosti i fleksibilnosti, tako da, bilo da se radi o zaštiti osetljivih materijala, manjem gužvanju odeće ili manjoj potrošnji deterdženta, ova tehnologija čini da sve, od radne uniforme do odeće za bebe, nakon pranja bude očuvanog kvaliteta.

Veš mašine, kapaciteta i do 11 kg, smanjuju potrošnju električne energije i vreme potrebno za proces pranja veša. Sa naprednim tehnologijama, poput 6 Motion Direct Drive sistema, i A+++ energetskim rejtingom, ove mašine omogućavaju približno 30% manju potrošnju nego modeli u A klasi.

LG 6 Motion veš mašine, zahvaljujući velikom kapacitetu, mogu da peru i svakodnevne odevne predmete, ali i veće stvari, istovremeno čuvajući odeću od gužvanja ili oštećenja. Zahvaljujući oslobođenom prostoru u unutrašnjosti mašine povećan je kapacitet doboša. Ovaj model veš mašine može da primi znatno više veša u odnosu na konvencionalne modele, što podrazumeva značajne uštede energije, vode i struje.

Na tržištu Srbije dostupni su sledeći 6 Motion Direct Drive modeli – F1443KDS7, F1480YD6, F1480QDSP i F1481TDP, i to u prodajnim objektima Tehnomanije, Centra Bele Tehnike i Neptuna. Kompanija LG Electronics daje i 10 godina garancije na Direct Drive™ motore u ovom kućnom uređaju.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Appliance Company

LG Electronics Home Appliance Company je inovator u industriji kućnih aparata, posvećen ponudi zdravijih i ekološki pogodnijih proizvoda, uz kombinaciju smart tehnologije i trend-seterskog dizajna, obezbeđujući potpuna rešenja za unapređenje svakodnevnog života. LG-evi intuitivni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova, uređaje za kuvanje, usisivače, i ugradne kućne uređaje, dizajnirani su da se usklade sa potrebama potrošača širom sveta. LG-eve inovativne tehnologije i brojne napredne funkcije, a među njima i prvi svetski interaktivni frižider, mašina za pranje veša na paru i kombinacija mikrotalasne pećnice i rerne, postavljaju nove standarde u industriji kućnih aparata, doprinoseći LG-evoj poziciji globalnog lidera.