Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG UltraWide monitor – toliko realna slika da je zastrašujuće

Beograd, 18. april 2013. – Kompanija LG Electronics je danas predstavila novi viralni internet klip: Stage Fright – So Real It’s Scary 2 (Trema – Toliko stvarno, da je zastrašujuće 2), zabavani nastak prošlogodišnje internet video senzacije - So Real It’s Scary (Toliko stvarno, da je zastrašujuće). Nalik originalu, nastavak tera gledaoce da se zapitaju koliko je zapravo realistična slika na LG IPS monitorima. Kako bi dokazao izvanredan kvalitet IPS slike, LG je u ovom zanimljivoj kampanji koristio novi IPS 21:9 UltraWide monitor. Snimak možete pogledati na linku u nastavku: https://www.youtube.com/watch?v=Yf636vLep8s.

Režiran od strane kreativaca iz kompanije LG zadužene za region Beneluksa, uz pomoć duhovite ideje i skrivenih kamera u javnom toaletu, klip Stage Fright – So Real It’s Scary 2 potvrđuje nestvarnu realističnost i velike mogućnosti novog LG monitora zasnovanog na najnovijoj IPS tehnologiji.

LG je trenutno vodeći proizvođač u okviru proizvodnje displeja sa IPS tehnologijom i kreativnim dizajnom. Kao što je i dokazao viralni video klip Fright – So Real It’s Scary , LG IPS 21:9 UltraWide monitor pruža neverovatno realističan kvalitet slike na ekranu koji je znatno širi od standardnih modela sa odnosom 16:9. Monitor omogućava podelu ekrana na 4 dela, kao i Dual-Link Up tehnologiju koja pruža mogućnost vezivanja više prenosivih uređaja odjednom. LG IPS 21:9 UltraWide monitor takođe prikazuje više od 99 odsto sRGB spektra, pružajući na taj način najživopisnije i najrealističnije boje pri neverovatnoj jasnoći slike. Ovo je takođe prvi monitor koji omogućava odnos slike 21:9, čineći ga idealnim za gledanje filmova i igranje igrica.

Ranije ove godine, LG IPS 21:9 UltraWide monitor nagrađen je iF dizajn nagradom za besprekoran dizajn i najsavremeniju tehnologiju prikaza slike.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2012. godini ostvario konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara) i neto profit od 91 milijardu južnokorejskih vona (80,75 miliona američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.