Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG XF2 prenosni multimedijalni plejer i eksterni hard disk sada i u Srbiji

Sa novim LG XF2 možete skladištiti svoju omiljenu kolekciju filmova, slika i muzike, a zatim je odmah i reprodukovati.

Beograd, 2. mart 2010. – LG Electronics (LG), svetski lider i inovator u tehnologiji elektronskih uređaja, zvanično je na srpskom tržištu predstavio LG XF2, proizvod koji objedinjuje multimedijalni plejer i eksterni hard disk. Ovaj mini eksterni hard disk, sa HDMI izlazom debljine samo 2.5 inča, može se veoma lako prenositi i jednostavno koristiti.

Multimedijalni plejer XF2, kapaciteta 500 GB, jedan od retkih na tržištu pruža mogućnost reprodukcije Full HD (1080p) i MKV video formata visoke rezolucije, kao i različitih video i audio materijala, formata Xvid, DivX, Mpeg4, Avi, mp3, JPEG, ali i DTS/Dolby audio formata. Jedna od funkcija uvek praktičnog i jednostavnog LG korisničkog interfejsa jeste i opcija Slideshow fotografija sa pratećom muzikom, koja može biti pogodna kako za privatne tako i za poslovne svrhe. Brza i jednostavna reprodukcija sadržaja omogućena je putem USB i HDMI priključaka koje nudi XF2 i koji se lako povezuju sa savremenim modelima monitora i televizora.

Posebnu pažnju privlači uvek moderni LG dizajn, a XF2 krasi jedinstvena spoljašnost sa reljefom nalik školjki i tankim dizajnom. Kontrole i ekran u plavoj boji, osetljivi na dodir, kao i daljinski upravljač, čine korišćenje veoma jednostavnim, a sam XF2 plejer i veoma lepim dekorom za vaš dom. Bočni otvori za protok vazduha i ventilator su vešto skriveni u okviru pametnog dizajna i obezbeđuju nesmetan rad pri svakoj upotrebi.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs


# # #
Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lg.com
www.lge.rs