Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG za korisnike u Srbiji obezbedio dodatne garancije koje potvrđuju najviše standarde kvaliteta LG proizvoda

• Garancija od čak pet godina za sve LG LED televizore kupljene do 31. decembra
• LG Zero Pixel Guarantee program za kupce novih LG LCD monitora
• Deset godina garancije na Direct Drive motore LG veš mašina i linearne kompresore LG frižidera


Beograd, 26. novembar 2010. godine – LG Electronics je, fokusirajući se na potrebe kupaca, korisnicima u Srbiji obezbedio brojne pogodnosti u obliku produženih i dodatnih garancija za različite grupe proizvoda koje potvđuju najviše standarde kvaliteta, pouzdanosti i dugog trajanja LG proizvoda. Program produženih i dodatnih garancija uključuje pet godina garancije za sve LG LED televizore kupljene do 31. decembra, tri godine garancije na uređaj i godinu dana na lampu za sve LG projektore, deset godina garancije na Direct Drive motore LG veš mašina i linearne kompresore LG frižidera, dok LG Zero Pixel Guarantee program omogućava kupcima novih LG LCD monitora da ukoliko primete da monitor sadrži makar jedan sub-piksel sa greškom u roku od 72 sata od trenutka kupovine, proizvod zamene novim.

Program produžene garancije za sve LG LED televizore kupljene u Srbiji trajaće do 31. decembra ove godine, što znači da će kupci bilo kog LG LED televizora, na proizvod kupljen do ovog datuma, imati garanciju u trajanju od čak pet godina. U skladu sa globalnim trendom, i korisnici u Srbiji sve više prepoznaju prednosti LED tehnologije, pre svih LED pozadinsko osvetljenje, ekran koji pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, nenadmašan kvalitet u prikazivanju dinamičnih scena zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3.000,000:1 do 10.000.000:1, a koji omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova.

LG je za svoje korisnike obezbedio garanciju u trajanju od tri godine na uređaj i jedne godine na lampu za sve LG projektore, uključujući i 3D, Full HD i LED projektore koji su od nedavno dostupni na srpskom trzistu.

LG Electronics, kao globalni lider i tehnološki inovator na tržištu flet panel ekrana i audio i video uređaja, pokrenuo je i LG Zero Pixel Guarantee program koji pruža dodatnu sigurnost potrošačima pri kupovini novih LG LCD monitora. Ukoliko kupac utvrdi da njegov novi LG monitor sadrži makar i jedan sub-piksel sa greškom, takozvani „mrtvi sub-piksel”, ima pravo da u roku od 72 sata od trenutka kupovine vrati kupljeni proizvod u prodajni objekat i zameni ga za odgovarajući novi LG monitor. Iako prema važećim zakonskim propisima, proizvođači imaju pravo na grešku do određenog broja piksela u odnosu na veličinu ekrana, LG omugućava korisnicima da monitor zamene ukoliko primete makar jedan sub-piksel sa greškom.

LG je obezbedio i 10 godina garancije na Direct Drive motore svojih veš mašina, kao i na linearne kompresore LG frižidera, naglašavajući njihovu pouzdanost i dug životni vek.

LG veš mašine bazirane na Direct Drive tehnologij imaju motor koji je direktno ugrađen na bubanj, što znači da ne postoji prenosnik ili kaiš koji bi prouzrokovao trenje ili vibracije. Rezultat je ultra tiha, postojana veš mašina bez vibracija koja može raditi i tokom noći.

LG frižideri sadrže LG linearne kompresore, koji za razliku od standardnih kompresora sa četiri, ima samo jednu tačku trenja zbog čega su mnogo tiši, a uz to omogućavaju i uštedu i do 20% energije u poređenju sa drugim frižiderima A energetske klase. LG linearni kompresor smanjuje godišnju emisiju ugljen-dioksida za 43 kg, što je efekat koji se postiže sađenjem 16 borovih stabala.

Proizvodi kompanije LG dostupni su uz navedene garancije širom Srbije, u radnjama svih zvaničnih zastupnika kao što su: Neptun, Tehnomanija, Novel, Technomarket, Comtrade Shop, Big Bang, Merkator-Rodic, Home Centar, Centar Bele Tehnike i drugim.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs .

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.