Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG zaključio jedan od najvećih ugovora o nabavci audio uređaja sa Volkswagen grupom

  • Updated
  • 2009 11. 24
Realizacija sedmogodišnjeg ugovora vrednog 370 miliona američkih dolara otpočinje 2012. godineBeograd, 24. novembar. 2009 - LG Electronics je objavio da je postigao dogovor sa Volkswagen grupom iz Volfsburga, Nemačka, time postajući jedan od vodećih dobavljača audio uređaja za tri brenda Volkswagen automobila počevši od 2012. godine. Ugovor sa kompanijom Volkswagen, trenutno trećim najvećim proizvođačem automobila na svetu i najvećim u Evropi, vredan je oko 370 miliona američkih dolara.

LG će postati jedan od najvećih dobavljača audio sistema za tri različite marke automobila u Volkswagen grupi – Volkswagen u Nemačkoj, SEAT u Španiji i Škoda u Češkoj. Ovaj značajan dogovor je rezultat dugogodišnje saradnje između dve kompanije i partnerstva vezanim za audio sisteme iz 2007. godine. LG Electronics je kao rezultat ovog ugovora postao glavni svetski dobavljač informatičkih, audio i video (infotainment) rešenja za automobilsku industriju.

Audio sistemi kompanije LG prikazuju informacije sa različitih elektronskih uređaja unutar vozila i pružaju dijagnostički izveštaj o stanju komponenti, uključujući zvučnike, antenu i druge periferne uređaje. Sistemi takođe omogućavaju lako povezivanje sa drugim medijskim uređajima preko Bluetooth-a, USB i SD konekcija, dok TFT LCD ekran u boji daje čistu sliku i pojačavanje radio signala kroz dual-tuner opciju.

„Kompanija LG Electronics je uspešno demonstrirala svoju superiornu tehnologiju auto uređaja tokom godina i veoma se radujemo daljoj saradnji sa Volkswagen grupom“, rekao je B. B. Hwang, izvršni potpredsednik i CEO LG Business Solutions kompanije, dodajući: „LG trenutno razvija proširenu liniju audio, video i informatičkih uređaja za automobile koji će biti predstavljeni u skorijoj budućnosti“.


# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE sačinjava pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics Business Solutions Company
LG Electronics Business Solutions Company je vodeća business-to-business (B2B) „infotainment“ kompanija, koja razvija širok spektar vrhunskih digitalnih uređaja i rešenja, uključujući LCD monitore, komercijalne ekrane, automobilske informativno-zabavne i sigurnosne sisteme. LG predviđa buduće poslovne trendove i pruža jedinstvene uređaje i servise koji nude pametna i pouzdana rešenja kako bi zadovoljili potrebe poslovnih partnera i potrošača. Sa ukupnom prodajom od 4.3 milijarde američkih dolara u 2008, Business Solutions Company je spreman za nastavak brzog rasta.

Više o Volksvagen grupi
Volkswagen grupa sa sedištem u Volfsburgu je jedan od vodećih svetskih proizvođača automobila i najveći proizvođač automobila u Evropi. Grupa ima 61 fabriku u evropskim zemljama, Americi, Aziji i Africi. Grupa vrši prodaju svojih vozila u preko 150 zemalja. Širom sveta, gotovo 370,000 zaposlenih proizvodi preko 26,600 vozila svakog radnog dana. Grupa obuhvata 10 automobilskih marki, među kojima su Volkswagen Passenger cars, Škoda, Bentley, Bugatti, Audi, SEAT, Lamborghini, Volkswagen Commercial Vehicles, Scania, i Porsche.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs