Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Zero – i dizajn i tehnologija

Beograd, 1. februar, 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi smart telefon sa metalnim kućištem, LG Zero¹, prvi put predstavljen u Južnoj Koreji u septembru prošle godine, koji je nasledio naprednu tehnologiju fotografisanja i ekskluzivne karakteristike G serije.

Izuzetan kvalitet izrade LG Zero smart telefona počiva na čvrstom aluminijumskom kućištu, unapređenom ARC Glass dizajnom ivica koje ovom modelu daje tanak profil i premium izgled. Idealan dodatak metalnom kućištu je U-Cell touch IPS ekran dijagonale 5.0 inča, koji omogućava brži odziv, bolju vidljivost i oštrije fotografije.

LG Zero poseduje najbolju kameru u klasi, sa karakteristikama koje su preuzete sa priznatog G4 modela, omogućavajući maksimalnu rezoluciju fotografije, brzinu okidanja i oštrinu. Prednja kamera od 8MP omogućava svetlije i jasnije selfie fotografije, dok zadnja kamera od 13MP sadrži mnoge karakteristike profesionalne kamere. Ljubitelji popularnih funkcija koje poseduju telefoni G serije kao što su Gesture Shot, Gesture View i Interval Shot, obradovaće vest da ove opcije krase i Zero model.

„Kompanija LG ne želi da primenjuje najbolje tehnologije samo na svojim vodećim uređajima. LG Zero predstavlja inovaciju ne samo po pitanju dizajna, već i zbog mogućnosti da ponudi premium karakteristike po konkurentnoj ceni”, izjavio je Juno Cho, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Informacije o ceni i dostupnosti biće objavljeni naknadno.

Glavne karakteristike²:

•    Ekran: 5.0 inča HD In-cell Touch (1280 x 720, 294ppi)
•    Procesor: 1.2GHz Quad-Core
•    Kamera: Zadnja 13MP /Prednja 8MP
•    Memorija: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB eMMC ROM / MicroSD
•    Baterija: 2,050mAh
•    Operativni Sistem: Android 5.1 Lollipop
•    Dimenzije: 142 x 8 x 7.4mm
•    Težina: 147g
•    Mreža: LTE / HSPA+ / GSM
•    Povezivanje: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 0
•    Boje: srebrna / zlatna
 
¹ LG Class u Nemačkoj, Koreji, Rusiji, Singapuru
² Karakteristike mogu da variraju u zavisnosti od tržišta


Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.