Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Liam Nison u prvoj LG Super bowl reklami

Beograd, 2. februar 2016. – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoju prvu reklamu koja će biti prikazana tokom Super bowl spektakla, u kojoj se pojavljuje glumac Liam Nison, kao i novi LG Signature OLED televizor. Ova reklama predstavlja svojevrsnu saradnju oca i sina - izvršni producent je Ridli Skot, dok je njegov sin, Džejk Skot, režiser.

Radnja reklame prikazuje način na koji kompanija LG unosi futurističke inovacije iz oblasti kućne zabave u živote svojih korisnika, uz pomoć revolucionarne OLED tehnologije. U centru pažnje je najnoviji OLED televizor koji predstavlja perjanicu kompanije LG i pruža superioran kvalitet slike uz prikaz savršeno crnih nijansi, odličan kontrast i više boja, na elegantnom, zadivljujuće tankom staklenom panelu.

„Ovo je dinamičan, kratki film o trci za predvodnika na polju inovacija i sposobnosti kreiranja tehnologije budućnosti”, izjavio je Ridli Skot, izvršni producent reklame. Glumac Liam Nison tumači ulogu „čoveka iz budućnosti” čiji je zadatak da ljudima predstavi budućnost televizije, baš kao što to kompanija LG neprekidno čini uz pomoć brojnih inovacija u oblasti OLED tehnologije. „Moj lik je misteriozni čovek iz budućnosti koji putuje u prošlost radi veoma važne misije. On predstavlja tu unutrašnju privlačnost koju svi imamo, odnosno našu radoznalost da saznamo više o budućnosti”, izjavio je Nison. „Cilj je bio stvoriti svet koji nikada ranije niste videli, odnosno svet koji je jedinstven i svojstven samo za OLED tehnologiju”, izjavio je Džejk Skot, režiser reklame.

Režiserski par nije poznat samo po nagrađivanim filmovima, već i po priznatim reklamama, poput Ridilijeve za kompaniju Macintosh pod nazivom „1984”, kao i vrhunske reklame „Izgubljeni pas”, koju je Džejk kreirao za kompaniju Budweiser.

„Ridli i Džejk su neverovatno kreativan tim. Kada radite sa njima, jednostavno znate da ste u dobrim rukama”, izjavio je Nison.

LG Signature OLED televizor, koji je nedavno proglašen za najbolji televizor od strane Engadget magazina u kategoriji proizvoda predstavljenih na CES sajmu ove godine. Neverovatno tanak OLED panel od providnog pozadinskog stakla i moćnog sistema zvučnika postavljenog napred, predstavlja izuzetan podvig modernog inženjerstva i dizajna.

„Isprva sam bio iznenađen njegovom formom. Prelep je i tanak, ali i jako elegantan i jednostavan”, izjavio je Ridli Skot.

LG Signature OLED televizori dijagonale 77 i 65 inča, pružaju izuzetan kontrast i boje, kao i 4K Ultra HD rezoluciju i mogućnost prikaza sadržaja u High Dynamic Range (HDR) tehnologiji. Sertifikovani kao UHD Premium uređaji od strane UHD alijanse, uređaji iz ove serije podržavaju HDR format koji su kreirali vodeći svetski emiteri, filmski studiji i proizvođači potrošačke elektronike, uključujući HDR10 i DolbyVision.

Za razliku od LCD ekrana sa LED pozadinskim osvetljenjem koji mogu da zatamne samo delove ekrana, na OLED televizoru svaki piksel može biti nezavisno uključen ili isključen, što omogućava prikaz jasnih, živopisnih boja i detalja u senci, čak i kada su svetli objekti u neposrednoj blizini tamnih površina.

Predvođeni novim LG Signature modelima koji se pojavljuju u reklami, liniju LG OLED televizora za 2016. godinu čine četiri serije sa ukupno osam modela, od kojih svaki poseduje webOS 3.0 smart TV platformu sa unapređenim opcijama, koje čine traženje i menjanje sadržaja sa televizijskih kanala i streaming servisa jednostavnijim i bržim.

Reklamu možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=PzLfPx-8OuM.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.