Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Luksuz za sva vremena - Kućni bioskop Design Art - LG-jev „nakit“ za dnevnu sobu

  • Updated
  • 2008 04. 08

Kućni bioskop Design Art - LG-jev „nakit“ za dnevnu sobu


Vreme kada je digitalno značilo futrurističko daleko je iza nas. Živimo u doba kada se elektronski uredjaji smatraju sastavnim delom svakog dobro uredjenog enterijera. Neophodno je zadovoljiti bar tri kriterijuma: vrhunski kvalitet, besprekoran dizajn i lakoću rukovanja.

LG je među prvima prepoznao taj trend, zato su TV prijemnici i sistemi kućnih bioskopa modernog, svedenog, aerodinamnog oblika, crne i sjajne površine.

Naravno, nema ni traga od jednoličnost koju može da donese minimalizam. Izbegnuta je prefinjenim detaljima kao što je dizajn zvučnika inspirisan čašom šampanjca.

Design Art sistem kućnog bioskopa karakterišu jedinstveni zvučnici i stalci koji sjedinjeni izgledaju kao čaša za šampanjac i korisnički panel koji ima izvanredno grafičko rešenje.

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.